divendres, 26 de gener del 2018

Falta molt poc!




Per acabar el punt de la rifa de març. I ara ve el moment del dubte, mai sé si fer-lo amb serrell o sense. Llençaré una moneda.

I per començar la bcnegra.












Algunes llibreries com La Central d'Elisabets, Santos Ochoa, Barataria, Nollegiu i Fnac.

A les biblioteques els ha agafat una mica enfeinats, algunes, en tenir l'expo del velocirepte, han trobat forçat el preparar un racó negre. 







Aquesta setmana he passat per nou biblioteques,de diferents districtes (Dreta de l'Eixample, Sant Martí, Sants,Nou Barris i Gràcia) i les respostes han sigut:
-No ens han enviat
-Només ens han enviat postals
-Es van acabar el cap de setmana passat
-només teniem punts, però s'han acabat
-s'han acabat, van portar molt poquets
-en tenim però fins la setmana vinent no els donem

I a tres biblioteques tenien punts i postals, però a cap els tres models de postals i els dos de punts alhora.

L'equip més simpàtic el de Vilapicina i Torre Llobeta, em van dir que podem anar a buscar punts de la bcnegra,que serem ben rebuts, que en tenen fins que s'exhaureixin les existències. Que aquest cop les existències són mínimes i que no tenen encara les postals.

4 comentaris:

  1. Si me ponen todos esos hilos delante y me va la vida en ello, me moriré.
    ¡Qué difícil! y !Qué bonito!
    Hermoso y atractivo paseo nos has ofrecido por librerías y bibliotecas. En alguna no tengrán marcapáginas, pero la sección sí que está bien a la vista.¡ Qué peligro si entro...!
    Bcssssssssss
    Luisa

    ResponElimina
  2. La verdad es que dotar de bibliotecas a tosa una ciudad tiene su mérito. Algunas son además bonitas, cómodas, claras y por grandes que las hagan ves a según qué horas que aún quedan pequeñas. El hecho de que tengan salas de estudio proporciona a muchos estudiantes el clima necesario para poder concentrarse. Al estar de baja ahora voy a bibliotecas a horas que no había ido nunca, me encanta ver a los abueletes pelearse casi por la prensa diaria.

    ResponElimina
  3. jo he anat a diverses biblioteques i res, encara no he trobat cap dels punts. Que hi farem!!!

    ResponElimina
  4. Jo tinc repes els de biblio(personatges), per si de cas te'n guardo. Dels que no em queden ja són de llibreria(escriptors)però m'imagino que la setmana vinent correran més. Aniràs a la festeta de la Damm. "Bcn còmic party", jo plegaré abans de boixets i hi aniré, és dimecres.

    ResponElimina