divendres, 29 de juny del 2018

Picasso, duos

El Museu Picasso és el centre de referència per al coneixement dels anys de formació de Pablo Picasso. El geni del jove artista es revela a través de les 4.251 obres que componen la col·lecció permanent. El Museu Picasso, inaugurat el 1963, revela també el seu vincle amb Barcelona: un vincle estret i inseparable forjat en la seva adolescència i joventut, i que es va perllongar fins a la seva mort.


La col·lecció del museu és molt completa pel que fa al treball dels anys de formació en la vida de l'artista; és pràcticament exhaustiva fins a l'època blava. El museu alberga també una important representació d'obres de 1917, i la sèrie de Las Meninas (1957), així com una completa col·lecció de gravats.


Si voleu fer una visita virtual als quatre patis del Museu cliqueu aquí , si us ve de gust conèixer els llocs amb més vinculació a la vida barcelonina del pintor cliqueu aquí i per últim i per últim la cronologia vital i artística de Picasso a Barcelona aquí.
No cal que us digui com és d'interessant la visita a aquest museu, per la quantitat d'obres i el lloc on estan ubicades, cinc palaus del carrer de Montcada, plens d'història i pintura.













1 comentari:

  1. Genial!
    Siempre digo lo mismo...Cuánto ha trabajado este hombre!
    Bcsssssssssss

    ResponElimina