diumenge, 12 de novembre del 2017

Àlbum Barcelona

Dijous, 10 de novembre, al vespre vam anar a la festeta que àlbum barcelona feia a les Drassanes.
No m'esperava tanta gresca!
Hi eren exposats àlbums de totes les editorial que en formen part. Van oferir un pica-pica més que generós, música en viu, una estupenda fideuà, barra lliure de begudes, imatges retroprojectades amb dibuixos fets in situ, en definitiva molt bon rotllo.


Val la pena ser "amiga" d'àlbum barcelona. ens van regalar el cartell i també unes postals precioses de l'editorial Libros del Zorro Rojo amb imatges d'il.lustracions de Pat Andrea, de l'àlbum Alicia en el país de las maravillas/A través del espejo.



Dissabte al matí, a la llibreria Pebre Negre, vaig anar a l'activitat titulada: Los libros silenciosos, a càrreg d Estrella Borrego, editora de Libros del Zorro Rojo. Ens ha fet una exposició amena i molt interessant. També hem passat una estoneta remenant els àlbums il.lustrats que ella havia escollit per l'ocasió. Moltes gràcies Estrella per la teva aportació, es nota que parles del tema amb implicació i estima, ens has fet embadalir un temps molt curtet però intens.









7 comentaris:

  1. Buen plan también. A falta de no poder ir a pasear por Recoletos, no creo que lo echases de menos con la visita a Álbum Barcelona.
    Preciosas postales de Alicia.

    Un abrazo.

    ResponElimina
  2. Siempre queremos aquello que no tenemos... si no que se lo digan a los coleccionistas! Es broma, pero sí que tengo ganas de ir a Madrid, estoy absolutamente enamorada del retiro, la zona de los Austrias, la cuesta Moyano, la plaza de Santa Ana, el Prado....

    ResponElimina
  3. Veig que has estat ben acompanyada !!!
    Ptns
    IRATI

    ResponElimina
  4. Bonjour,
    Je suis française et je serais intéressée par des échanges. Voici l'adresse de mon blog :
    http://karinetsesmarquepages.centerblog.net
    Merci de me contacter.
    A bientôt.
    Cordialement.
    Karine

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bien sûr Karine, tu peux écrire la demande dans l'album ou à mon mail
      roserolmogonzalez@gmail.com

      Elimina
  5. Un honor sortir donant la cara al costat de la Roser en aquest blog.

    ResponElimina