dissabte, 30 de març del 2019

Mapa literari de Barcelona




Després de les rutes i lectures literàries que ens ofereix Barcelona-Cultura amb 13 propostes de llibres ja consolidades, arriba una altra eina pels lletraferits: el mapa literari de Barcelona.
Si voleu entrar a la página de l'ajuntament on s'activa cliqueu aquí.
Hi és registrat gran part del rastre literari de la ciutat: noms de carrers, avingudes, places, patis... d'escriptors i escriptores. Establiments relacionats directa o indirectament amb la lectura, l'escriptura i el llibre: llibreries, biblioteques, restaurants,  cafeteries, fundacions i d'altres elements: tombes, plaques, escultures i un llarg etcètera.

També existeix en paper on hi podem trobar 68 escriptors i escriptores, una tria de 24 llibres amb escenaris barcelonins, 63 elements literaris, 43 biblioteques, i 67 llibreries.
Al dors trobem  una breu sinopsi dels llibres triats i dels seus autors, una descripció  dels espais literaris, de les biblioteques especialitzades i dels mercats de vell. Així com algunes il.lustracions i cites literàries.
No se si per publicitar-lo editaran algun tipus de tarjetó o punt. Per saber-ho ens haurem d'esperar al dia 3 d'abril quan serà presentat oficialment en societat.







Hi ha versió catalana, anglesa i castellana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada