dijous, 17 d’octubre del 2019

Mala Hòstia

No puc fer entrades, ho sento.
El cap em diu serenitat i l'estómac se'm revolta contínuament.
Per què tanta injusticia, tanta ignorància i tan ressentiment? No ho sé.






4 comentaris:

  1. Nosaltres estem amb tu. No hi ha dret, no hi ha justicia. Volem ser el poble que som, acollidors, pacífics i alegres. Aquests díes tots els aconteixemnents ens van en contra.
    Sort que seguim units cap a la llibertat i si cal caminant des d'on faci falta. En Domènec va anar de Girona a Barcelona caminant els tres dies. Ha arribat destrossat però diu que ha valgut la pena per copçar l'ànim i també el desànim de la gent.
    Jo per raons de salut, només vaig fer el primer tram i part del'últim. Ahir a Barcelona una festa, per poc no ens enganxen els aixelabrats de Via Laietana. Amb aixó si que no hi ha dret, que uns quants ens vulguin fer quedar malament.... Ho sento estic molt emprenyada.
    Montse

    ResponElimina
  2. Montse, ja saps que no vaig a manifestacions fa temps, hi havia anat a moltes però ara em fan pànic a part que em cansen molt i tanta gent m'atabala. Ahir va passar per davant de casa una de les columnes, van estar passant des de la 1 fins a les 4 de tarda, increïble.Vaig baixar al carrer una estona i un grupet d'adolescents que va passar em va fer pensar molt.
    Deurien tenir 16 o 17 anys i anaven cridant alegrement Visca,visca,visca, visca Terra LLiure!, penso que no sabien ni el que deien en realitat, ja saps que els catalans varem deixar enrere la via del terrorisme.
    però aquests nois i noies van veure fa dos anys les seves escoles i instituts destrossats per la policia espanyola i la guardia civil, van veure com apallissaven els seus avis i els seus pares, han comprovat, malauradament, que la via pacífica et porta a la presó i a ésser un sediciós. La paciència no és una virtut de l'adolescència, quin futur tenen? no tenen por i estan convençuts que hi ha un país que els odia, la sortida d'aquest jovent està cantada i la sentim cada nit a Barcelona.

    ResponElimina