dissabte, 30 de maig del 2020

Llaminadures

Aquest confinament ens ha obligat a patir una sequera absoluta en una època que, normalment, és la més agraïda per al sector dels col.leccionistes de punts de llibre.
Sant Jordi, la Feria del libro, el Flic, el Graf, el Saló del Còmic, la setmana de la Poesia, la Nit dels Museus, Trobades, exposicions, el Liceu, el comerç i les escoles, obres de teatre... són només alguns exemples del que el bitxo ens ha arrabassat (sense parlar de les morts i la crisi econòmica és clar que això va per endavant).
A mida que es reprèn l'activitat ens anem trobant escenaris que fins ara ens eren desconeguts. Hi ha llibreries on han desterrat els pll, són una font de contagi, quan menys paper es remena millor (hi ha qui m'ha dit que directament els llencen)
La setmana vinent reobren alguns museus, no se si les seves botigues també reobriran. Ens hem acostumat a rebre informació per internet, hi haurà una nova política respecte a fulletons, pll, postals? de fet ja havien anat desapareixent alguns elements, per exemple els targetots d'invitacions a esdeveniments ja eren majoritàriament virtuals, queden poques entitats que l'envïin físicament. Ma chi lo sa!
Per això, quan aquest dies he rebut un sobre de pll o m'han donat alguna novetat en una llibreria on he anat a buscar les comandes de Sant Jordi, la meva alegria ha estat més intensa que mai. Gràcies des d'aquí a totes i tots els qui heu contribuit a aquesta pujada adrenalínica.
Us mostro quatre adquisicions d'aquests dies:





quin enyor d'altres temps!


1 comentari:

  1. Que bonitos!
    Poco a poco volverán las cosas a su sitio... Espero.
    Bcsssssssssssss

    ResponElimina