dilluns, 16 d’octubre del 2017

48 Open House BCN

El cap de setmana vinent es cel.lebra el 48 Open House a Barcelona.


I en què consisteix?


El festival 48h Open House BCN, és la principal cita de la ciutat de Barcelona amb l'arquitectura, un cap de setmana al mes d'Octubre de portes obertes a més de 200 edificis de tot tipus, forma i mida. Una iniciativa de l'associació 48h Open House Barcelona.

Aquest esdeveniment, va començar a London l'any 1992, i de llavors a ençà 'Open House' s'està introduint arreu del món: New York, Dublin, Tel Aviv, Roma, Chicago, Buenos Aires, Melbourne... i fins a 31 ciutats en cins continents. 'Open House' ofereix l'oportunitat d'entendre i sentir l'arquitectura de forma excepcional, des de l'experiència arquitectònica. Les activitats de l'Open House conviden a tothom a explorar i entendre el valor d'un espai ben construït i dissenyat.

48H OPEN HOUSE BCN, un projecte obert a tothom i sense ànim de lucre que va començar a Barcelona l'any 2010. Una iniciativa transversal, adreçada especialment als barcelonins, que implica la participació de diferents agents socials, tècnics i artístics per "obrir la bona arquitectura a la ciutat". L'Objectiu és fer-los viure l'arquitectura i la ciutat, de forma didàctica durant un cap de setmana a l''any, gràcies a més de 200 activitats tutoritzades per profesionals de l'arquitectura.

Els arquitectes que han dissenyat l'obra, els usuaris, o els encarregats de la planificació d'una zona de la ciutat són els mediadors que els ajuden a fer entendre què és l'arquitectura, suggerint-los itineraris, i proposant-los activitats i conferències completament gratuïtes.

L'augment de públic acumultat que ha participat a les 7 primeres edicions és de 322.000 persones, passant de 25.000 vistes el primer any a 60.138 per la 7a edició l'any 2016, demostren un nivell d’interès en creixement per l’arquitectura i l’urbanisme dels nostres ciutadans. És una iniciativa valorada i participada per diferents sectors de la societat: més de 900 persones voluntàries, 120 entitats col·laboradores, més de 200 propietaris públics i privats i la implicació de més de 100 arquitectes ha estat fonamental per aconseguir un intercanvi cultural entre visitants, usuaris i autors.

48h Open House Barcelona forma part de la xarxa Open House family (del webn48h Open House)



No hi ha punts de llibre, de moment he aconseguit sis postals:








Es fa un concurs de dibuix l'open skecht






I moltíssimes més activitats! Serà un cap de setmana mogudet. Però de moguda guai no xunga. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada