dimecres, 8 d’agost del 2018

Al setembre...



Aviat farà un any d'un dels episodis més foscos i dolorosos dels últims anys a Barcelona. Al web de l'Ajuntament podem accedir al Memorial La Rambla 17A
Hem de carregar les piles a l'agost. Després de recordar les víctimes del dolorós atemptat de les Rambles, el setembre ens espera:

La setmana del llibre en català
La Diada
La Mercè
El nou Altell il.lustrat
I, per a alguns,  la tornada al cole, je,je


Del nou Altell en tenim notícies:


Divendres, 1 de juny de 2018, es va reunir una comissió d’experts formada per Daniel Ayuso, en representació de l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics - Foment de les Arts Decoratives (ADG-FAD); Óscar Guayabero, com a assessor extern, i Àgueda Bañón i José Pérez Freijo, en representació de la Direcció de Comunicació de l’Ajuntament de Barcelona, amb l’objectiu d’escollir l’autor o autora del proper Altell Il·lustrat de la Sala Ciutat. Es va excusar de no assistir-hi Miguel Gallardo, representant de l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (APIC), que va fer arribar la seva selecció de dossiers prèviament a la reunió de la Comissió.

Revisats els 72 dossiers rebuts fins a la data de la reunió, es va seleccionar Tomás Langarita (Lu J. Son) com a autor a qui s’encarregarà la realització del proper Altell Il·lustrat de la Sala Ciutat, que s’inaugurarà al voltant de la Mercè del 2018.

La decisió de la Comissió ha estat determinada, entre altres factors, per l’aposta ferma de l’autor pel seu llenguatge personal, en què el seu estil definit i el seu singular tractament gràfic donen lloc a una original capacitat de síntesi i un acurat tractament del color. (web Sala Ciutat)


M'he baixat de la xarxa algunes imatges, de Lu J Son



M'agraden!

De la Mercè també coneixem el cartell i la pregonera

La Mercè presenta el cartell i la pregonera i dona a conèixer la programació de Lisboa, la ciutat convidada.
Avui s’ha donat a conèixer el cartell de les festes de la Mercè 2018, dissenyat per la il·lustradora i dibuixant Sònia Pulido. També s’ha fet públic el nom de la pregonera, l’actriu, guionista i directora de cinema Leticia Dolera, i s’ha presentat la programació cultural de Lisboa, la ciutat convidada d’aquest any. (Web AB)



De la diada no tinc notícia gràfica a banda de la samarreta i de la Setmana tinc dos punt que l'anuncien, de fet és el mateix punt, versió biblioteques i versió llibreries:










3 comentaris:

  1. Para algunas, esperar que disfrutéis de toda esa oferta cultural y volver al cole, ja, ja.
    Bcssssssssssssss

    ResponElimina
  2. Aunque los deseos van a salir de aquí con mucha antelación, espero que tengáis un buen septiembre (bueno, que tengamos todos/as).

    Abrazos.

    ResponElimina
  3. Ei Roser ! has vist mondopunts ? Ja trobo a faltar la teva participació, je, je,je...
    Montse

    ResponElimina