diumenge, 2 de febrer del 2020

Concurs Pere CabaretVictorian Boxes és un espectacle de taula que pretén ser un viatge cap a l’Anglaterra victoriana a través de tretze capsetes/diorama creades expressament per la peça.


És un recorregut històric, biogràfic i literari sobre una època que continua fascinant a molts creadors. Aquest petit homenatge vol ser un divertimento visual on l’espectador té la possibilitat d’interactuar amb el creador i descobrir la seva visió particular de l'època. A les fosques i amb unes llanternes us podreu endinsar en un passeig íntim i particular pels diorames, embolcallats pels acords de caixes de música i aprovisionats per una bona tassa de te amb pastes. Victorian Boxes està pensat per a grups reduïts, d’un màxim de 10 persones. Hem de concretar amb antelació dia i hora per a la cita. L’espectacle té una durada de 90 minuts. Els dies de funció es poden pactar. El preu varia segons el nombre de persones assistents.Web de l'autorPere Cabaret és un artista plàstic, la il.lustració, la música, el teatre són les seves diferents formes d'expressió.
En aquest punt de llibre ens ofereix una experiència diferent, íntima i sensorial.


Molts col.leccionistes hem tingut entre mans un punt de llibre il.lustrat per aquest autor:De quin punt de llibre es tracta?
M'heu de dir qui l'edita i la xifra grossa del revers.
La primera persona que contesti als comentaris d´aquesta entrada rebrà com a premi un fabulós calendari de punts de llibre del Petit Príncep:


7 comentaris:

 1. Aquest punt l'edita la Biblioteca de Mataró.
  És el número 15.
  M'encanta aquesta col·lecció!
  Anna

  ResponElimina
 2. Sé que es de la Biblioteca Pompeu Fabra, del 15º aniversario. Pero no sé que número aparece en el reverso, no lo tengo :-(

  ResponElimina
 3. La xifra grossa del revers és el número 15.
  L'edita la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró.
  Anna

  ResponElimina
 4. Anna, has guanyat! Felicitats
  Posa't en contacte amb mi via e-mail per dir-me la teva adreça. O si penses anar a la trobada del Sortidor de Poble Sec aquest mes, te'l dono en mà.

  ResponElimina
 5. Chelo, otra vez será. Hasta hace poco lo tenía en mis repetidos, miraré si aún está en alguna caja de las trobades.

  ResponElimina
 6. Moltes gràcies, Roser!
  Estic contentíssima!
  Em pots dir la teva adreça electrònica?
  Anna

  ResponElimina
 7. Si a la columna de la dreta busques les meves dades personals i hi entres, podràs contactar amb mi per correu

  ResponElimina