divendres, 22 de maig del 2020

Fundes

Feia temps que li donava voltes a la idea de com arxivar els punts.
En tinc molts a dins de caixes i alguns en fulls d'àlbum fotogràfic que van dins d'un arxivador.
Havia provat les fundes rígides però no m'acabaven de fer el pes i coses del confinament! ja he donat amb el sistema que em plau més:





M' he comprat tres caixes de fundes i un pirògraf, així puc fer- me les a mida, escollir el tamany, la posició, posar junts els duos...
Estic molt contenta.  
No tot és fer punta al coixí.




6 comentaris:

  1. Sí, és un sistema molt ràpid i jo fa temps que ho faig servir però marcant tan sols tres punts perquè no marxi el punt.
    Ptns

    ResponElimina
  2. Yo uso de los otros, pero a veces se pega el marcapáginas.
    Con este sistema además puedes doblarlos por la línea de puntos. Yo lo he intentado, pero con mi pulso, no me quedaban muy bien.
    Los tuyos, perfectos.
    Bcssssssssssssss

    ResponElimina
  3. Hola ROSER. El piro-graf que dius és el del pirogravat que fem servir per fer pessebres?. Crec que si, si és així és trobat una formula sorprenent neta i eficaç.
    Felicitats, i com que tinc piro, ho provaré.
    Salut.

    ResponElimina
  4. Roser en Lluis i l'Emilia també fan servir aquests tipus de fulls, ells també es fan les separacions a mida peró crec que amb un altre aparell.
    Nosaltres encara fem servir els rígits ja que en tenim molts perqué un noi que s'ha deixat la col·lecció ens els dóna però no pensis que no ens ho hem pensat. L'única cosa es que no sé si amb el pes del punt es doblega la fulla. A les fulles rígides si que passa a vegades.

    ResponElimina
  5. Molt bona idea, Roser. Gràcies per compartir-la.
    Una abraçada
    Eduard

    ResponElimina
  6. ¡Una idea genial! Ahora mismo, lo tengo casi todo en cajas, porque no tengo acceso a los mps, ¡pero habrá que probar esto cuando vaya a casa!
    Muchas gracias, eres una artista.
    Ptnts

    ResponElimina