diumenge, 12 de setembre del 2021

39a Setmana del llibre en Català

 Ja és aquí la Setmana, que enguany es celebra del 10 al 19 de setembre. 

Al tanto els que penseu anar-hi, els dies feiners només obre a les tardes, de 16.30h a 21h.

Poques novetats pel què fa als punts de llibre. Potser no arriben a deu les parades que tenen els punts a l'abast per poder-ne agafar. Jo diria que una quarta part d'elles diuen que no han portat, tres que només en donen si compres llibres,  les altres amb comptagotes, encara n'hi ha que s' excusen amb les normes anti-covid, no crec pas que a aquestes alçades els pobres punts de llibre siguin perillosos transmissors de la malaltia, però així estem.



Aquest és el punt de l'artista d' aquest any. Regina Giménez. me'n alegro que hagin reprès aquest bon costum. L'any passat es va fer postal





El de la Universitat de Barcelona és preciós. Al meu parer, el primer premi





Aquest punt de la Diputació de Barcelona era totalment desconegut per a mi. Publicita una exposició que es va fer al Palau Güell sobre el pintor Aleix Clapés.



L'editorial Fonoll, molt amables:


I  Cal.lígraf:



D'altres també:

I tres ventalls:



Si aneu a la Setmana i encara no teniu els punts del Museu d' Història de Catalunya aprofiteu per fer-hi una visita. La sèrie completa són vint-i-sis. Un per any en celebració del 25è aniversari. D'alguns anys ja no en tenen.





3 comentaris:

  1. La fira com sempre, poca cosa tant pel què fa a parades, com a autors fent signatures. Ja no diguem punts, com diu la Roser escasos...

    ResponElimina
  2. El argumento de covid tiene nar... Te puedes contagiar con los marcapáginas, pero si comprras libros, te los dan ¿¡¡¡¡¡?
    Yo no digo que a veces no nos aprovechemos, pero también digo que he comprado bastantes libros después de ver el marcapáginas.
    De todas formas tienes muy bonitos como el de la universidad.
    Buen día!
    Bcssssssssssss

    ResponElimina
  3. Me encanta también el de la Universidad y me alegro de que hayan retomado hacer marcapáginas y de que algunas editoriales tengan alguno. ¡Recuerdo cuando hacían puzles para la Setmana!
    Ptnts

    ResponElimina