dimarts, 25 de juliol del 2017

La Mercè,una medalla i el Muhba




Ja tenim el cartell de la Mercè 2017, com sempre amb admiradors i detractors. A mi m'agrada i és que Mariscal és un dels meus artistes predilectes




Avui, dia 25 a la nit, dia de Sant Jaume (recordeu que abans també hi havia revetlla per Sant Jaume?), Barcelona s'ha posat una mica nostàlgica recordant que fa vint-i-cinc anys es va estrenar com a seu olímpica. En Xavier Mariscal hi va ser molt present amb les seves mascotes.

I ja que ens posem nostàlgics podem anar una mica més enrere i veure imatges de la Barcelona pre-olímpica mentre Loquillo i los Troglodites ens delecten amb un tema del doble àlbum " ¡A por ellos...!que son pocos y cobardes", de l'any 1988, Barcelona ciudad.




Enguany, José María Sanz Beltrán, Loquillo, ha estat guardonat amb la Medalla d'Honor de Barcelona. Segur que també generarà polèmica... A mi m'encanta.

I ja que parlo de Barcelona, per fí he aconseguit els punts i les postals de l'exposició "Imatges per creure": dos punts i tres postals o dos duos i una postal com més us agradi.




Revers dels punts









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada