divendres, 5 d’octubre de 2018

Liber 18


Avui, 5 d' octubre, he anat a Liber 18 (Fèria Internacional del llibre) 
Es cel.lebrava al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. És la primera vegada que vaig a una Liber i també a la "Fira nova". M'agradat força i m'he cansat moooooolt!.

La Maite de Punts de Llibre ja li ha dedicat una entrada així que intentaré no repetir-me.Si la voleu visualitzar cliqueu aquí.Començaré pels gadgets:
M'han fascinat els punts de Bookolia, de Madrid i Apila, d'Alagón, Saragossa


"Amor en una caja de cartón "

I efectivament Petit Fragmenta deixa d'existir com segell editorial però no hem de patir perquè continuarà com a Akiara books.

La tarja de la seva editora té una il-lustració de "La gota d' aigua"Ja hi havia penjat a Àlbum el cartell d'enguany, de la Carole Hénaff:
LA SEMANA DEL ÁLBUM

Del 2 al 11 de noviembre de 2018


La próxima edición de La Semana del Álbum (2-11 de noviembre) es una de las iniciativas más importantes de ¡Âlbum!

Consistirá en doscientas cincuenta actividades alrededor del género que tendrán lugar en librerías, escuelas y bibliotecas de múltiples ciudades de España. Las actividades consisten en encuentros con autores, talleres, charlas sobre el género y actividades lúdicas, destinadas tanto a niños como a jóvenes, padres y formadores.

Con el objetivo de acercar el género tanto a niños y padres como al sector educativo, este original festival literario y visual nos parece la mejor manera de implicarlos, sobre todo por la utilización de espacios descentralizados y el apoyo en los diferentes sectores implicados en el libro infantil.
L'any vinent a Madrid!

Tinc alguns repes que penjaré a la carpeta de la Setmana. No són molts i de la immensa majoria només hi ha un exemplar.

5 comentaris: