dimecres, 14 d’octubre del 2020

W Kentridge


9 octubre 2020 - 21 febrer 2021
A través de l’animació, el dibuix, el cinema, la música o el teatre, l’artista sud-africà William Kentridge ha construït una obra tentacular, que barreja tècniques i disciplines. La mostra és una oportunitat única per veure algunes de les obres més emblemàtiques de Kentridge: tapissos de gran format, la impactant instal·lació audiovisual More Sweetly Play the Dance i la sèrie completa dels onze curtmetratges d’animació Drawings for Projection. El CCCB és el primer lloc a Europa on s’estrena la darrera pel·lícula de Kentridge, City Deep.

Nascut a Johannesburg, Sud-àfrica, el 1955,
 William Kentridge és una de les veus de referència en l’art contemporani internacional. Creador polifacètic, els seus dibuixos, pel·lícules o produccions teatrals s’han presentat en museus i institucions culturals d’arreu del món. Una representativa selecció de l’obra de Kentridge arriba ara al CCCB, en una mostra comissariada pel director d’exposicions de l’Eye Filmmuseum d’Amsterdam, Jaap Guldemond.
Web CCCB






 

3 comentaris:

  1. Corre, corre que nos cierran!
    bueno, de momento los museos no cierran, tampoco había aglomeraciones como en los bares. Spañistán

    ResponElimina
    Respostes
    1. Espero que no, que no cierren antes de que pueda verla ;)
      Aquí tampoco hay aglomeraciones en las exposiciones, no creas que es algo exclusivo de nuestros lares.
      Hay que reconocer que, egoístamente, tiene sus ventajas. Ayer, por ejemplo, tuve guía privado en una exposición de fotografía, ya que el curador estaba el pobre más solo que la una. Una delicia.
      Pero desde luego, preferiría que se visitaran más los museos.
      Ptnts

      Elimina