dijous, 22 de juliol del 2021

TEAMLAB. ART, TECNOLOGIA I NATURA

 


DEL 17 DE MAIG DE2021 AL 9 DE GENER DE 2022

Faig un parèntesi a les donacions. 

Amb les seves creacions, teamLab investiga les vinculacions entre art, tecnologia i naturalesa. Aquesta experiència immersiva i multisensorial ens convida a repensar la nostra relació amb tot el que ens envolta.

El comportament i les accions del públic provoquen canvis en l’espai i generen imatges úniques i irrepetibles; un procés de creació col·lectiva que ofereix infinites possibilitats.

DEL 17 DE MAIG DE 2021 AL 9 DE GENER DE 2022 al CaixaFòrum de Barcelona.


UNA EXPERIÈNCIA IMMERSIVA EN QUÈ LES POSSIBILITATS SÓN INFINITES. EL QUE SUCCEEIX EN UN DETERMINAT INSTANT, MAI NO TORNARÀ A OCÓRRER DE LA MATEIXA MANERA


teamLab és un col·lectiu sorgit al Japó l’any 2001 format per professionals de diferents disciplines (art, programació, enginyeria, matemàtica o arquitectura) que investiga les vinculacions entre l’art, la tecnologia, el disseny i la natura amb l’objectiu d’explorar la relació dels individus amb el món que els envolta.

Per a aquesta exposició proposa dues experiències immersives, en transformació contínua: Born from the Darkness, a Loving, and Beautiful World i Graffiti Nature: Lost, Immersed and Reborn. Són obres obertes interactives, que s’activen i s’actualitzen constantment gràcies a la implicació de les persones que les visiten.

No sé com explicar com m' ho vaig passar visitant aquesta exposició, les parets són negres i delimiten dos espais que tenen racons amb miralls on pots jugar amb la simetria, al terra també hi ha imatges en moviment i hom té la possibilitat de manar que sorgeixin llums, flors, papallones, que els animalons esdevinguin taques de colors...Tornaré una, dues vegades, les que pugui. No és una proposta tancada com les de l'Ideal o les que viatgen pel món de Van Gogh o Monet, en les quals ets un espectador passiu. Sense la presència de les intervenciones del públic res no belluga. La recomano molt, moltíssim.

A més venen punts de llibre:




Dream


Peace


Love






Juan Carlos Espejo. Frida


També vaig visitar el Mnac:




 
Eduardo Chicharro. Dona de perfil amb quimono. Cap a 1913-1925






1 comentari:

  1. Me encanta esta exposición. Me gustaría poder visitarla, pero a saber como andan las cosas para viajar.
    Preciosos marcapáginas y el último parece hecho a propósito para que completes tu exposición.
    Bon dia!

    ResponElimina