dimarts, 28 de desembre del 2021

Nadales

 

Si al Nadal de 2019 ens haguéssim vist en els futurs nadals no ens ho haguéssim cregut.

Un any més amb la merda del Covid separant famílies i limitant-nos els moviments.

El dia de Nadal sempre dinàvem juntes ma mare, la meva tia, ma germana i els seus fills, en LLuís, els meus fills i jo. Som dotze, massa persones i massa bombolles. Vindran més nadals, sense mascareta? Això espero i desitjo.

Enguany, malgrat la manca de celebració, a casa hem estat entretinguts. El meu fill gran, en Pere, ha anat a viure a casa de l'àvia, on feia cinc anys que hi vivia el petit, en Lluís. Hi ha anat a viure amb la seva parella, la Irene. La Irene és una noia meravellosa, estem encantats de que formi part de la nostra família.

En Lluís ha tornat a casa, hem tingut feineta. Perquè tot plegat ha estat un doble trasllat. En Pere i la Irene cap a Can Baró amb el seu llit i les seves caixes. En Lluís que ha tornat amb el seu llit i les seves caixes però que no s'ha instal·lat a la seva antiga habitació, la que era la seva habitació estava ocupada per arxivadors i caixes de punts de llibre, la col.lecció de ventalls, de sabons, de postals, de baldufes...Us podeu imaginar la feinada,  hem estat deu dies buidant, removent, pintant, netejant, col.locant, pujant i baixant de tamborets, escales, llençant trastes, ordenant i reordenant. Ara hem acabat i n'estem prou satisfets. 

És per això que aquests dies no he penjat entrades, ni punts nous, no em quedaven forces per pensar-hi ni tenia accés al material que estava soterrat davall de caixes, bosses i motxilles.

Malgrat tot, els sobres han anat arribant a la meva bústia i un cop classificat el material me n'he adonat que m' han arribat prou felicitacions: 















Aquesta és la que jo he enviat, si a algú no li ha arribat m'ho diu, sisplau, que us la guardo o envio.



I tot posant ordre, obrint caixes i arribant a la fi de calaixos, he trobat això, que no són punts de llibre però ho semblen:

embolcall de coberts japonesos



i?

la primera persona que endevini el que hi ha a les imatges tindrà un regal sorpresa.


9 comentaris:

  1. Hola:
    YO sols veig un guardia de la Torre de Londres, Un policia i un guardia Reial.
    No se que puc veura mes.
    JORDI

    ResponElimina
  2. Dicen que los estadounidenses cuando se marchan sus hijos a estudiar a la Universidad o a trabajar, rápidamente desmantelan sus habitaciones. Ya veo que tú le has dado un buen uso ja, ja, ja. Menos mal que tú no cierras las puertas ¡Donde estén unos padres! Seguro que estás feliz.

    Como ha dicho Jordi, los personajes de los marcapáginas son un beefeater o Guardia de la Torre de Londres, un policía Metropolitano y un Guardia de la Reina o Real ( es un espectáculo verlos desfilar y hacer el cambio de Guardia; parece que uno está en otra época).

    Un abrazo navideño.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sufro el síndrome de nido vacío, porque ha vuelto el peque (25 años), pero tengo mi pellizquito.
      Justa lo que hay en las imágenes no son marcapáginas, dejo otra pista, en la foto de en medio que están de espaldas se atisba algo que puede ayudar a saber qué es.

      Elimina
  3. Deunidó quin enrenou !
    Ets tota una marassa...
    A casa n'ha arribat alguna, per cert la teva no, jajaja....
    Bon any.

    ResponElimina
  4. Vitolas de puros?
    Seguro que no, pero por comunicarnos...
    Bcsssssssssssssssss

    ResponElimina