dissabte, 24 de desembre del 2022

Montserrat

 


Ahir vaig anar a Montserrat.Vam encertar amb el dia, no hi havia boira i la visibilitat era molt bona. No semblava pas que fos el mes de desembre. Vaig passar calor i tot. Bé ara mateix a Barcelona estem a 21 graus...

Vaig poder tornar a visitar el museu, visita que recomano de totes totes.Ara tinc cinc duos:Em va sorprendre molt, a la sala Nigra sum, dedicada exclusivament a la Moreneta, trobar aquest quadre:


És d l'Ocaña.
També hi havia obres de Togores, Rusiñol, Casas, Nonell, Miró, Picasso, Tàpies, Regoyos. Des de l'època medieval fins a la contemporània, a banda d'esculptures, dibuixos, peces d'arqueologia. 

Qui vulgui veure l'àlbum de fotos que cliqui aquí A la botiga del museu em van donar també aquests dos punts:  Aquest al punt d'informació
  

i aquest a la Pastoral:A la botiga vaig comprar aquests de Triangle:
i vaig poder gaudir d'aquests neixaments tan luxosos: A la plaça del monestir  hi havia un pessebre, sense nen. Potser l'hi posen la nit de nadal que és quan neix teoricament.

 

3 comentaris:

 1. ¡ Qué día tan completo has tenido!
  El tiempo os ha ayudado. Aquí llueve a cántaros.
  Muy bonito todo lo que has conseguido.
  ¡ Feliz noche para ti y los tuyos!
  Bcsssssss

  ResponElimina
 2. Montserrat hauría de ser una d'aquelles visites recurrents un cop l'any. Jo vaig anar-hi no fa massa també. Però no em donar cap punt :(. Només tinc els que vaig comprar al museu (que com dius és més que recomenable) i a una de les botigues, els de Triangle.

  ResponElimina
 3. Jo quan veig Montserrat o me'n parles, se'm posa la pell de gallina. Vaig estar molts anys sense anar-hi, però abans de la pandèmia em vaig prometre que intentaría anar-hi cada any.

  ResponElimina