dissabte, 25 de novembre del 2023

Res a celebrar...

 ...molt a reivindicar!

Com cada any, el 25 de novembre, és el dia que recordem el dol que patim les dones diàriament. Les xifres d'assassinades són esfereïdores. També, no hem d'oblidar que la violència contra les dones té moltes formes:

L'obstètrica,la física, psicològica, sexual, l'econòmica, la digital, la de segon ordre i la vicaria. 

I la patim  a tot arreu: en l’àmbit de la parella i la llar, a la feina, en l’àmbit educatiu, en la vida política i pública i també en l’àmbit institucional, quan certes actituds i decisions impedeixen desenvolupar polítiques que busquin la garantia d’una vida sense violència masclista.

No ens deixem enganyar. El feixisme i totes les seves ideologies germanes estant declarant una guerra soterrada i sibil.lina més enllà de les animalades que podem sentir en els diversos "forocoches".

Per a ells la dona ha de tornar a la llar i a la criança de la descendència. 

Només aconseguint aquesta fita s'arreglen molts problemes al món.

Si la dóna no accedeix al mercat laboral no hi ha atur, no cal escoles-guarderies a l'edat infantil ni cal educació específica femenina, el que fan les dones a casa es transmet de forma natural de mares a filles i tenir cura de les persones es quelcom biològicament innat en el sexe femení...

Als Estats Units ho estan aconseguint, una gran part de l'electorat votant de Trump són dones, dones que estan d'acord amb aquests postulats.  

Aun así, la Alt-Right, a pesar de ser biologicista y esencialista en sus preceptos sobre el hombre, con respecto a la mujer no lo es tanto y eso es debido, como en el movimiento antirracista, al trabajo de las feministas en la deconstrucción de qué es la mujer. Los «altrighters» entienden y comparten que las mujeres tienen agencia o poder de decisión, por lo tanto, su mayor contrargumento contra lo que consideran que es un movimiento feminista unitario es: si nuestras mujeres deciden por sí mismas que lo más importante es querer casarse, ser muy femenina, madre y cuidar de su familia: ¿quiénes son las feministas para decirles que eso no puede ser? ¿no son acaso ellas las que quieren que la mujer decida por sí misma? Así es como creen romper con un movimiento feminista que piensan que es unitariamente de izquierdas y que supuestamente lava las cabezas de las mujeres para que sean odiadoras de hombres. Y, se ha de decir que durante la campaña de Trump a la presidencia ese discurso funcionó bastante bien, puesto que ante los desmanes machistas de Trump, hubo mujeres que decidieron fundar un caucus o grupo de apoyo a Trump que se llamaba Women for Trump, y sencillamente era este discurso: si el movimiento feminista dice que podemos elegir, nosotras elegimos esta forma de vida (Women for Trump, 2016)

Quin perill!


Si vols llegir el manifest d'enguany clica aquí




2 comentaris:

  1. ¡A ver cuándo llega el día que no tengamos que celebrarlo...!

    Unha aperta.

    ResponElimina
  2. Jo ja he deixat de fer el post d'aquest dia i no per falta de punts, si no perquè sempre és el mateix. Fins quan ? ....

    ResponElimina