dissabte, 1 de juny del 2024

The Bodleian Libraries




The Bodleian Libraries és el servei de biblioteques que dóna suport a la Universitat d'Oxford .

La missió de les Biblioteques Bodleian és oferir un servei excel·lent per donar suport als objectius d'aprenentatge, ensenyament i recerca de la Universitat d'Oxford; i desenvolupar i mantenir l'accés a les col·leccions úniques d'Oxford en benefici de la beca i la societat.

Les biblioteques del grup de biblioteques de Bodleian inclouen la principal biblioteca universitària, la Bodleian Library, que ha estat una biblioteca de dipòsit legal durant 400 anys; així com 25 biblioteques més d'Oxford, incloses les principals biblioteques de recerca i biblioteques de professors, departaments i instituts.

Les Biblioteques Bodleian són ara el servei de biblioteques acadèmics més gran del Regne Unit i un dels serveis bibliotecaris més grans d'Europa.

En conjunt, les Biblioteques contenen més de 13 milions d'articles impresos, més de 80.000 revistes electròniques i col·leccions especials destacades que inclouen llibres i manuscrits rars, papirs clàssics, mapes, música, art i articles efímers impresos.

Les Biblioteques Bodleian també són una part clau de la comunitat cultural d'Oxford i lideren un apassionant programa d'exposicions i esdeveniments públics per implicar les comunitats amb les nostres col·leccions.





 

2 comentaris:

  1. Preciosos. Yo tengo algunos, pero estos no los conocía.

    Un abrazo.

    ResponElimina
  2. De los que reproducen libros, son de los más especiales.
    Yo tampoco había visto estos.
    Bcsssssssssss

    ResponElimina