dimarts, 3 d’octubre del 2017

Addenda a Bye Spain

A l'Hospital Clínic. Espero que no se'ls giri feina avui, ja van treballar prou diumenge.


Ric per no plorar, un video al més pur estil Berlanga.

Un poblet de Girona, es diu Sant Mori, 176 habitants, això sí m'imagino que molt sediciosos. A les 9.05 ja havien votat tots, fet el recompte i recollit les urnes, al migdia els arriben aquests...Brutal!

I ara com l'any 77 riuades de persones que venen de les  ciutats del voltant i dels barris més perifèrics que fan marxa cap al centre de la ciutat al punt de manifestació. Lo que no consiga Mariano (LTP)!
Estic plorant d'emoció.


Llàstima que a ells també els han donat permís:


A Madrid han fet baixar gent que ja estava a punt de sortir amb l'Ave i l'han omplert de secretes.
Però se'ls nota molt, són els qui provoquen aldarulls, trenquen mobiliari urbà (ja estan acostumats) i tenen un rictus de fàstic impossible d'amagar quan els frega una senyera o una estelada.

5 comentaris:

  1. Avui jo també he plorat d'emoció, mai havia vist ni crec que mai ho tornaré a veure, tanta i tanta gent defensant lo que va passar. Gent de tots els bàndols, ningú s'ha quedat a casa, bé si, només els que creuen que va ser just.
    He fet una cosa que no havía fet mai per qué crec que la gent té el dret i la llibertat de escollir, però no m'he pogut resistir a anar de piquet a fer tancar comerços. Concretament he anat al Mercadona de Salt. Alguns dels treballadors ens aplaudíen desde dins, els pobres amb quina situació els vam posar!... Ho hem aconseguit, no han tornat a obrir en tot el día.
    També m'ha fet plorar el vídeo de l'hospital, avui NO han tingut feina, encara sort !. Els cafres estaven reclosos i acollonits, tot i que hi havía algun infiltrat en les manifestacions.
    Tot plegat una vergonya. Montse

    ResponElimina
  2. Crec que l'emocio m'ha traït. Volia dir CONDEMNANT el què va padsar. Montse

    ResponElimina
  3. Montse en plan ioga mira't una i altra vegada el video de Sant Mori. És genial. has de trobar la urna, la que ells no van trobar. Sent el "buenas tardes" de la senyora. El sentiment d'absolut ridícul que tenien en aquell moment els guardies civils val totes les pessetes del món, com hagués dit la iaia. A Girona sou molt genials eh? Per cert el vostre cotxe bé?. Són uns cobards, nom m'agrden els insults homòfobs però com a ells els fa més mal... son unas nenazas

    ResponElimina
  4. Dons l'he mirat moltes vegades i no la sé veure.
    Porser al cotxe ?
    El nostre bé per què dorm al garatge. Per Salt no s'ha pas sentit que hi hagi hagut rodes rebentades. Veiam aquesta nit.

    ResponElimina
  5. Està sota la cadira de rodes, la tenen tota l'estona davant dels nasos! No m'estranya que s'escalfin, toooonnntoooooos.

    ResponElimina