dimecres, 17 d’octubre del 2018

Animal Sospechoso

M'agrada mirar i llegir els blogs d'altres col.leccionistes. Intento fer un repàs diari o com a mínim cada dos dies. 
La setmana passada em va passar una cosa curiosa. Mentre mirava una entrada de Marcapáxinas da Cairesa de M.Luisa, vaig veure un anunci, Libreria de poesia...llibreria de poesia? em vaig dir, he llegit bé? i m'hi vaig fixar, una llibreria només de poesia i a Barcelona!
Aquesta no la tenia fitxada! 
Sr Google sisplau Animal Sospechoso i sí ,com a mínim al núvol existia. L'endemà vaig anar a comprovar-ho en persona.
Us he de dir que com no acabava de creure-m´ho tampoc tenia una idea premeditada del que em trobaria i quan vaig arribar vaig veure que efectivament existia, al carrer Ventalló número 9 de Barcelona,  un recer poètic dit llibreria. 
L'atmosfera, l'ambient, la llum, la serenor del lloc conviden a oblidar l'exterior per a endinsar-se en el món de la producció poètica.











Animal Sospechoso no és només una llibreria, també és una editorial i a la lleixa del mig podem veure-hi cinc publicacions.

Em vaig comprar el llibre de Neni Salvini i estic molt contenta d'haver-ho fet. És un llibre que reconforta, conecta amb el teu interior de forma molt natural i et remou quelcom. El que cal amb una bona lectura.



Per molts anys!

2 comentaris:

  1. ¡ Vaya! Al menos alguien ha sacado partido a esa publicidad que aparece en mi blog.
    Me alegro de que hayas descubierto una librería y de que te haya gustado. Siempre esuna akegría entrar en ese maravilloso mundo de papel.
    Bcsssssssssssssss

    ResponElimina
  2. ostres, no la coneixia. I no em queda lluny.
    Quins descobriments que fas sempre :)

    ResponElimina