dimarts, 23 d’octubre del 2018

Utopia Markets Il.lustració




UtopiaMarkets il·lustració celebra la seva segona edició el 19, 20 i 21 d’octubre del 2018, després de l’experiència tan positiva de l’edició anterior, on ens van visitar més de 4.500 persones en un cap de setmana.

Un mercat de cap de setmana on es ven contingut cultural de qualitat. Una experiència que pretén donar suport al talent i la creativitat del sector de la il·lustració, dirigit a un públic ampli, tant a especialistes com a persones interessades per una oferta cultural i d’oci diferent. Una oportunitat única per descobrir, tafanejar, conversar i comprar directament a l’autor obra original o print seriat. Entre els 70 participants hi haurà autors consagrats i d’altres no tant coneguts, així com diferents agents relacionats amb aquest col·lectiu.


UtopiaMarkets Il·lustració te lloc a una fàbrica modernista que ha esdevingut un espai singular, en el barri del Poblenou: Utopia 126.


Fa uns dos anys, la Montse Abbad, en Quique Camín i l’Oscar Vallés vàrem plantejar-nos la necessitat de realitzar un projecte sense ànim de lucre per donar suport al talent barceloní tot contribuint a donar-li més visibilitat. Vam començar per la fotografia i ara també amb la poesia i la il·lustració.
Tenim molt d’entusiasme, passió per la creativitat i el talent i un espai singular: el d’Utopia. Antxón Gómez, molt conegut per ser el director artístic de les pel·lícules d’Almodóvar, s’afegí immediatament al projecte de forma desinteressada juntament amb l’arquitecta Merche Alcalá. Ells han dissenyat l’espai i les parades del mercat. També per generositat pura, l’Enric Aguilera s’encarrega de la imatge dels Markets i Cuca Canals ens ajuda amb la publicitat.
A més, també ens donen suport i assessoren desinteressadament un grup de col·laboradors i grans coneixedors dels diferents sectors perquè els UtopiaMarkets es facin realitat: els Còmplices de Fotografia, Poesia i Il·lustració.(Web d'Utopia Markets)



Divendres vaig visitar aquest original mercat. 


No cal que us expliqui com em queia la bava guaitant les produccions que s'hi exposaven.
Dos il.lustradors van tenir l'encert de portar els seus punts de llibre:








La tarja d'una altra il.lustradora també pot ser un punt de llibre:

Comparteixo la frase.
L'Amaya és de Madrid, vam estar xerrant una bona estona i li vaig comprar un mussol. Espero que aquestes jornades li hagin estat positives i torni l'any vinent.

Magnífic oi?
A banda de l'àmbit expositiu hi havia tot d'activitats. De bon grat m'hagués quedat al concert però tinc les meves limitacions😪






També cel.lebren l'Utopia Markets de fotografia i poesia, estaré a l'aguait per no perdre-m'ho.






5 comentaris:

  1. ¡Esos marcas de animales y flores son una preciosidad!

    Un abrazo.

    ResponElimina
  2. Dani Blázquez me ha escrito un correo. Da la casualidad que tanto María como él vinieron de Salamanca.

    ResponElimina
  3. Els de flora i fauna són molt macos.
    Maria Simavilla, m'encanta sobretot "Ecce Homo"

    ResponElimina
  4. A mi me gusta todo, pero lo que más la autora del blog.
    Qué reguapa estás!
    Bcsssssssssssssssssss

    ResponElimina