divendres, 7 de juny del 2019

Madrid

Feia més de vint-i-cinc anys que no anava a Madrid.
És una ciutat que m'encanta. És la capital del regne i es nota en cada racó, això de ser capital deixa empremta. Tot és tan gran i tan monumental. Hi ha aire per a tot. Entre edifici i edifici, els parcs, les avingudes...
Havia anat de petita amb el pare i la mare, quan anàvem  cap a Melilla, enlloc d'agafar el tren directe a Málaga, fèiem dos nits de tren i passàvem el dia a Madrid, recordo un mercat molt gran i el Prado, i que no tenien Cacaolat!
Després he anat de jove a tastar la movida, amb la primera escola fent intercanvi d'alumnes i mestres, de camí a Lisboa i ...prou.
M'he retrobat amb la mateixa ciutat lluminosa, quasi enlluernadora, de sempre, on tot és més enorme encara, una ciutat que malgrat la seva grandària lluita per continuar essent humana. Com a mínim en el trosset que vaig trepitjar. I maca, molt maca.


Vam ser només un dia, dilluns 3 de juny, però molt aprofitat. 
Vàrem anar a la Feria del libro:




 A la caseta d'informació de la fira em van dir que enguany no havien fet punt de llibre😂.
En algunes parades ens van donar aquest:

 Hi havia parades que s'havien fet el punt amb el cartell de la fira: 

 A mi personalment aquesta noia no m'agrada gaire, té un posat  trist i una mica vampíric.
I a la metàfora del foc i l'onada japonesa no li acabo de veure el què.
La parada del Ministerio de Defensa passa de la noia-vampir i agafa només el detall del foc al llibre amb fons d'onada.No és que em tranquilitzi molt:


 A la caseta de l'INAP passen del cartell oficial totalment i hi posen una imatge més amable:


 I per acabar l'entrada d'avui, els punts de llibre de llibreries que més m'han agradat:











Continuarà...

2 comentaris:

  1. Jo he anat bastant a Madrid (però crec que no lo suficient) i recordo que un cop que vaig anar-hi coincidia amb la Feria del libro i vaig flipar. Va ser casualitat i vaig trobar-hi molts punts ;)

    ResponElimina
  2. Tienes razón, Madrid es siempre maravillosa y acogedora, y el cartel de este año tampoco es de mi agrado con ese contraste mar y agua de influjo japonés (además el país invitado era República Dominicana ¿no?; quiero decir que tampoco tiene el sentido del homenaje)

    Buen fin de semana.

    ResponElimina