divendres, 5 de febrer del 2021

Laia












El Festival Llum BCN, les activitats de Santa Eulàlia i l’Arribo del Rei Carnestoltes, suspesos


Les Festes de Santa Eulàlia s’adapten a la situació d’emergència sanitària que viu el país i, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, enguany ha suspès les cercaviles, els balls i la resta d’activitats que tradicionalment se celebren al carrer amb presència i participació de la ciutadania. Només se celebraran, sense públic, la cerimònia del penó i l’ofrena floral a santa Eulàlia, dos dels actes més significats de les festes, que, això sí, es podran seguir a través de les xarxes socials i el web de les festes

D’altra banda, les colles i associacions de la ciutat han adoptat les mesures necessàries per poder oferir, amb seguretat, les mostres que estaven previstes. Es tracta de les exposicions de les gegantes Laies, al pati de l’Ajuntament; la del bestiari infantil de Barcelona; la del bestiari històric de Corpus; l’exposició de gegantons i capgrossos, i la mostra fotogràfica de la Federació Catalana de Catifaires, totes quatre a El Born CCM.

A l’apartat de Santa Eulàlia en línia (enllaç) podeu veure activitats d’altres edicions de les festes i activitats en línia d’enguany, així com reculls d’imatges que les federacions, entitats i colles han realitzat expressament per a aquesta edició.



I perquè la canalla barcelonina s'entretingui, aquests dies es pot trobar a les llibreries de la ciutat el Retallable dels Gegants i les Gegantes de Barcelona, editat per l'Ajuntament.
Són 52 retallables, un llibre i un punt de llibre de la gegantona Laia que van dins d'una carpeta. La il.lustradora és la Laia  Berloso, els textos de Nico Alonso i el disseny de La Japonesa.








2 comentaris:

  1. Si, si, però els malalts podran sortir per anar a votar...
    I els de les meses s'exposaran al virus, i els malalts aquell dia no contaminaran, i també se'ls vulnerarà el dret a la seva intimitat... tot plegat una bogería que espero que al govern de la nación els hi surti malament.

    ResponElimina
  2. Jo l'únic que espero és que es clarifiqui el panorama polític d'una vegada, que tinguem un govern que governi i malgrat tots els riscos el meu vot no hi mancarà, els i les fatxes són molt disciplinats, tots voten i només faltaria que, a banda d'embutxacar-se tot el que poden i més, els donés per cumplir els seus programes.

    ResponElimina