dilluns, 2 d’octubre del 2017

Horroritzats per la brutalitat




Serveixi aquesta entrada com a homenatge als més de vuits -cents ferits, resultat de la brutal repressió de les polícies espanyoles.
A qui se li pot acudir intentar reprimir amb la força bruta un sentiment arrelat, mil.lenari, profund de milions de catalans i catalanes?
Hem tingut memòria, per sort, la tenim i la tindrem. Milers de nens i nenes catalans trobaran la seva escola amb les portes esbotzades, armaris dels seu menjador escolar i del seu gimnàs amb les portes trencades. "-Han entrat lladres?, -no  carinyo, ha estat la policia espanyola. -Els mossos?, no, els espanyols"
Se'ns gira feina, haurem de fer entendre que tot no és blanc o negre. Que no tots els espanyols i espanyoles haurien actuat així. Que el diàleg ha d'estar per sobre de tot, que hi ha uns valors que fa temps que treballem a les escoles i que continuarem treballant malgrat el mal exemple d'alguns.

Serveixi també d'homenatge a l'enginy, les urnes van a anar a parar a Elna i les paperetes les van imprimir a Perpinyà. Gràcies Catalunya Nord. 






2 comentaris:

  1. Com que cap comentari ?. Aquest blog hauría d'estar a petar de comentaris del què va passar ahir a tot l'Estat Català. Aquí s'hi veu en una petita part el què va passar i no ho hem de permetre mai més.
    ¿Como que ningún comentario?
    Este blog tendría que estar a rebentar de denuncia hacia los actos cometidos por estos bárbaros que vinieron con las órdenes bien aprendidas del bárbaro que gobierna España. Buen vídeo, aunque refleja poco de todo lo que pas´p.
    Un beso a todos los catalanes y a todos los españoles que sienten verguenza de lo ocurrido.

    ResponElimina
  2. Gracies, Montse. Hem de continuar lluitant, estem acostumats i amb l'eina més potent que tenim els humans la raó, la creativitat i el diàleg.

    ResponElimina