dilluns, 26 de febrer del 2018

Trobada del Sortidor

Les trobades donen moltes alegries, una d'elles naturalment la quantitat de punts de llibre nous amb els que tornes cap a casa. La capsa (o capses) on portaves els teus repes més buides, com a mínim a la meitat.
Però el que dóna més alegria de tot és trobar aquelles persones amb les quals comparteixes aficció i que han dedicat un temps entre trobada i trobada a guardar-te aquells que pensen que t'agradaran, que potser no tens, a sorprendre't d'una manera o un altra amb una informació, una troballa... És el gran moment del col.leccionista. 
M'agrada i m'omple aquest fet de pensar amb els punts d'una forma personalitzada.
Ara, quan veig un punt de llibre amb un mussol, l'associo a una persona concreta, o un de biblioteques de Barcelona, o de fars, o d'elefants, puzzle, flors, peixos,  Mucha,  comunions, vaixells,  animalets que llegeixen, Sherlock  Holmes, modernisme  ...
Vull donar-vos les gràcies a tots i a totes per tenir ganes que arribi el dissabte o el diumenge que hi ha trobada.
I ara unes quantes perles d'ahir, diumenge 25 de febrer, al Centre cívic del Sortidor, al barri del Poble Sec.

Són d'editorials, n'hi ha que els buscava i n'hi ha que no, per pura ignorància ja que desconeixia la seva existència



















Demà més.

4 comentaris:

  1. Ostre, mira que en vam trobar nosaltres... tot i això en tu en vas trobar alguns que nosaltres ni varem veure, ja, ja, ja....
    Montse

    ResponElimina
  2. Subscric el que dius... jo pràcticament només em passo a saludar jeje :D! per cert tinc un que potser no tens, que li vaig donar a la Montse i després al sortir vaig pensar que tu tampoc el tindries, d'una jornada de biblioteques i música... si vinc la setmana vinent te'l porto. (No és 100% segur que vingui, depèn si vaig a Lloret) ;) Vas anar al mnac?

    ResponElimina
  3. Sí, però no vaig entrar a l'expo, estava com un ou. tenien entrada gratuïta tots els que feien la caminada de l'Hospital de Sant Joan de Déu.
    Hi aniré més endavant amb més calma.

    ResponElimina
  4. Me gusta la idea de los " marcapáginas amistosos" por decirlo de alguna manera.
    ¡Enhorabuena por todo lo que has conseguido!
    Bicos

    ResponElimina