divendres, 8 de febrer del 2019

Dia xof,no!

Ahir dijous el dia estava xof, denomino així els dies que no s'acaben de definir, boira, sol, molta humitat, núvol, més boira... els dies així sembla que tingui el cap espès i el cos... en fi, dolors per aquí, dolors per allà. Per sort els dijous és el dia que em reservo per anar a la piscina. No vaig a nedar, vaig a fer el cigró (cigró remullat) i em relaxo i suro i faig el mort i alguns exercicis suaus de cames i braços.
La piscina és a la Barceloneta, mireu com estava el mar:



Una mica xof també.
Però un dia xof pot tenir reservada una bona sorpresa: havia quedat amb la Paula de En la página 37.  Dimarts o dimecres li havia demanat uns punts dels seus repes i ella em va dir que venia a Barcelona i que me'ls podia donar en mà si quedàvem. Dit i fet, dijous a dos quarts de sis, a la plaça Joanic, ens vam trobar i com teniem una estoneta vam visitar tres llibreries properes que la Paula no coneixia: Luz de Lula, al carrer Ramón y Cajal, Sendak al carrer Còrsega i Obaga al carrer Girona. 
La Paula va poder fer-se amb un grapadet de punts i postals i jo vaig trobar l'Olga de paper que em faltava!
Un dia xof va esdevenir uai.
Aquests són els que em va portar:



vam trobar aquest narigudo tan increïble en una de les llibreries:



 Es fet per Pepmi Soto Nolla i estava acompanyat per altres narigudos famosos: Inspector Gadget, Wally...






7 comentaris:

  1. Diges-l'hi amb la Paula que Vilanova no queda tant lluny de Barcelona, bé aixó també va per a mi al revers. Coll.......
    Bona nit
    Joan

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joan, ya sé, ya sé, pero tenía muy poquito tiempo, ¡lo siento! ¡Ha sido viaje relámpago! Tengo pendiente hace mucho conocer Vilanova. ¡Espero que para la próxima!
      Un abrazo

      Elimina
  2. Estava poquets dies, el pecat és que no hi vagi jo essent al costat...

    ResponElimina
  3. Roser, una maravilla haber podido pasear ese ratito contigo. No sé cuándo podrá repetirse, pero me llevo un gran recuerdo y me alegro mucho de que nos hayamos conocido.
    ¡Mucho ánimo!
    Un fuerte abrazo

    ResponElimina
  4. Cuando vuelvas a Barcelona reserva un ratito que quedan muchas librerías fantásticas por visitar!

    ResponElimina