diumenge, 13 de juny del 2021

Punts de llibre vells 4









Els retrats d'escriptors d'Edhasa em sonaven molt, suposo que en algun moment he vist aquests aquests punts. Edhasa era una de les meves editorials de capçalera quan tenia entre vint i trenta anys. L' época que jo anomeno post-existencialista. Recordo que els llibres de Simone de Beauvoir tenien moltes errades i em feia molta rabia. Com si els haguessin traduït i imprès massa ràpid.
En trobar aquests punts de llibre a la donació me n'he adonat que algú no m'ha tornat els dos volums que falten a la foto del Cuarteto de Alejandria de L Durrell i també, tot recordant com vaig gaudir amb el llibre Mi família y otros animales del seu germà  G Durrell, he començat a veure la sèrie de Els Durrell a Netflix i m'està agradant força.


També ha desaparegut Las edades de Lulú a la lleixa on descansen las sonrisas verticales, quina pena!, és el primer llibre que vaig llegir d Almudena Grandes i des de llavors que li sóc fan incondicional.


No havia vist punts emecé en aquest format, vaja n'he vist molt pocs punts d'aquesta extinta editorial però acabats en punta, fins ara, cap.




El primer, pot ser una editorial de Banyoles?
I el segon promociona una col·lecció de l'editorial Juventud.
Fixeu-vos bé a la tapa del llibre Cleopatra, el dibuixant aprofita l'èxit de la pel·lícula i ens retrata l'Elisabeth Taylor .

 




 

2 comentaris:

  1. Dons si que vas fer una bona adquisició. En tenim alguns dels que vas mostrant, altres no. No son tant vistosos com els d'ara però molt interessats per vells. A nosaltres ens agraden. El Tint, crec que era una llibreria de Banyoles.

    ResponElimina
  2. A excepción del de Sonrisa Vertical, todos los demás son nuevos para mí. Muy bonito el troquelado que dices puede ser de una editorial de Banyoles.

    Gracias por darlos a conocer.

    Un abrazo.

    ResponElimina