dijous, 4 de novembre del 2021

A la Granadella per Tots Sants









A la Granadella vam anar a passar la Castanyada:







A part d'anar al cementiri, vam collir les olives per a la tenalla, les ametlles (enguany poquíssimes) i les nous. També vam collir sajolida per amanir les olives, vam gaudir del jardí, semblava primavera! Vam anar a la festa de la primera premsada i vam veure una exposició al CCOC.  

L'exposició és de vestits fets per la Digna Gros, garriguenca de Castelldans que dissenya els estampats de les seves creacions.
El nom de l'exposició és Males Herbes. La flora de les terres del secà ponentí és molt extensa, no només en superfície, també en diversitat i quan l'observes en deteniment arribes a copsar la bellesa de les coses humils i que passen desapercebudes. La Digna té la capacitat de transformar les males herbes en estampats preciosos. Quan vaig entrar a la sala on s'hi exposen vaig tenir la sensació de trobar-me amb obres que em recordaven els estampats de les darreries del XIX i principis dels XX com de Fortuny i Morris




























 









Waixo és l'empresa que imprimeix els estampats sobre la roba i LAKABANA ha realitzat el muntatge i disseny de l'exposició.




3 comentaris: