dijous, 25 de novembre del 2021

Música i Art

 



A la Biblioteca Arús s'està duent a terme des del 16 de setembre una exposició que té un títol molt llarg, Música i Art a la litografia vitolfílica i la pintura. L'organitza el grup Vitolfílic de Barcelona. La vaig veure fa un parell de mesos. Ahir vaig tornar a passar per la biblioteca a preguntar si ja tenien el nou punt del 2022 i no, encara no l'han editat però em vaig trobar amb aquesta sorpresa:













a un preu molt car.


I aquest que no és de l'exposició:


de franc




2 comentaris:

  1. Benvolguda Roser,

    Des del Grup Vitolfílic de Barcelona, et volem donar les gràcies per fer difusió al teu blog de l'exposició Música i Art en la litografia vitolfílica i la pintura que va estar exposada a la Biblioteca Arús del 16 de setembre al 15 de desembre de 2021.

    L'exposició reuneix un conjunt d'obres pictòriques i de litografies vitolfíliques sota el denominador comú de la inspiració en les temàtiques de la música, la dansa i l'òpera.

    El catàleg de l’exposició incorpora la fitxa tècnica de les peces vitolfíliques emprades, les característiques de les obres pictòriques, les dades biogràfiques i la trajectòria dels artistes i un estudi preliminar de la història de l’art imprès i de la seva concreció en l’àmbit de la vitolfília. Aquest catàleg es presenta com una recerca monogràfica, posant el focus en la producció vitolfílica i en el seu context històric.

    Us envio enllaç on trobareu un video resum amb el contingut de les visites guiades gratuïtes que es van fer durant tres mesos a la Biblioteca Arús.

    https://qrgo.page.link/N7xvx

    Comentar-vos que el dia 27 de febrer, el Grup Vitolfílic de Barcelona amb socis i amics es reuneix a la seva seu social del carrer Rector Triadó, 53, 08014 - Barcelona. Enguany es podran intercambiar, comprar i vendre productes com anelles clàssiques i de sèrie, habilitacions, cartells, cromos, caixes, punts de llibre, etc. L'horari es de 10:00h a 12:00h. L'entrada es lliure. Us hi esperem !

    ResponElimina