divendres, 14 de gener del 2022

Mercè



 Dimecres vaig anar a la Santos Ochoa i vaig pensar en tu, Mercè, hi havia un punt de llibre molt bonic de mussols.  A la trobada de Sant Antoni li has de comentar, em vaig dir, sé que tu també hi passaves per la Santos, algun cop haviem coincidit. 

Com haviem coincidit a l'Alibri per comprar els calendaris, a la Sala Ciutat, al Saló del Còmic, a la setmana del llibre en català... malgrat Barcelona sembli una ciutat molt gran, que petita és quan els interessos coincideixen.

La coincidència a Valle Hebron no la recordo plaent, anaves amb la teva filla i als teus ulls vaig esbrinar que les que us havien donat no eren bones notícies. No vaig gosar preguntar i em vas dir ja en parlarem! No va caldre parlar, el teu desmai a la biblioteca de Salt no va ser per la calor, segur i tot així encara no t´he sentit queixar-te ni ploramicar. Sempre eres  positiva, de les persones més respectuoses, educades i agraïdes que he conegut en el món del col.leccionisme. 

Et trobaré a faltar molt, aquell mig teu somriure que ho deia tot, la teva presència discreta, el teus comentaris encertats , la generositat. Que la terra et sigui lleu Mercè.




Guaita! sembla que estiguin trists:




5 comentaris: