dilluns, 25 d’abril del 2022

El dia després

Malgrat el confinament, el dia de Sant Jordi hi ha hagut rosa, llibres i moltes fotografies amb punts de llibre que ens han recollit :


























Gràcies a la Imma, l'Eladio , en José Luis, en Jordi, en Toni , la Mercè Andrés , la Marta , l'Àngel , la Maite , la Montse , la Mercè Vidal, Dolors, Pilar, Àngels, Lourdes, Laura, Raquel, la Teresa, la Mercè, la Queralt, la Teresa Núñez de Arenas i tantes persones de les quals no tenim constància gràfica però que ens han dit que ens n'agafaven. Molts d'ells i moltes d'elles no és la primera vegada que me'n guarden.


Sense comptar els i les col.leccionistes  que han tingut un pensament ( i un sobret) per a mí. 
La Irene m'ha fet arribar un de la seva feina a través del meu fill gran, Pere, acompanyat de bombons perquè el confinament sigui més dolcet.
En Lluís, el petit, tenía regiduria al Centre Cívic de la Teixonera, al costat d'on estaven fent la trobada que promouen els bruixots Emília i Lluís Cercós, ha arribat a casa amb els punts que hi repartien! fins i tot els catorze del Comerç i les escoles:




















 


4 comentaris:

  1. Da gusto que se se acuerdeb¡n de una y que la traten tan bien ( Te lo mereces)
    A ver si acabas ya con el confinamiento y puedes darte tù una vuelta, aunque con la cantidad que te han reservado vas a tener trabajo.
    Bcssssssssssssssssss

    ResponElimina
  2. Ostres, una bona cistella de punts!!!
    Ptns.
    IRATI

    ResponElimina
  3. ¡Casi nada! Creo que hay mucho cariño en esas fotos.
    Recupérate pronto.

    Unha aperta.

    ResponElimina
  4. ¡Qué variedad y qué bien que se hayan acordado de ti! Aunque no me extraña nada esto último.
    Mejórate pronto.
    Ptnts

    ResponElimina