divendres, 25 d’agost de 2017

Tornem a les Rambles

Avui he tornat a Barcelona i després de tres encàrrecs he anat a las Rambles.
I he vist amb els meus propis ulls el que diu l'Ada, les Rambles estan més vives que mai.
Quasi impossibles de plenes!
No he anat per morbo. Necessitava fer-ho. Sense ofrenes ni escrits. Volia anar al Boadas a prendre un Alexandra, trobo que és millor brindar per la memòria d'algú que plànyer-lo però això ja és qüestió de gustos. No m'he atrevit, sabia que en sortir no aguantaria la calor ambient, uns 30 graus amb una humitat del 85% més la reacció de l'alcohol. A la tardor, quan comenci a refrescar.
Quan he arribat a casa he buscat punts de llibre de les Rambles i només en tinc un.El vaig comprar en un dels quioscos pensant precisament això, que d'aquest passeig tan emblemàtic no en tenia.

Un altre element molt ramblero què s'albira en el tram final és el monument a Colom. Tram final o principi? mai no ho sé, la numeració comença com  tots els carrers de Barcelona de mar a muntanya, però sembla que quan ets a tocar de Colom és el final no?7 comentaris:

 1. Respostes
  1. No ha tancat, va morir la M Dolors Boadas però l'establiment continua-

   Elimina
 2. Muy representativo el marcapáginas y creo que ...bueno, si todo el mundo sigue haciendo lo que tenía por costumbre, será como ...no sé muy bien como expresarlo...
  Luisa

  ResponElimina
 3. Con esta ciudad no pudieron ni las bombas de Espartero, hay que seguir sin olvidar, la desmemoria nos anula.

  ResponElimina
 4. Has concluído mi pensamiento...

  ResponElimina