dijous, 31 de maig de 2018

Novetats en clàssics

Hi ha unes quantes editorials que mantenen una línia força coherent en la seva qualitat i estètica. Jo les anomeno clàssiques, no se ben bé la raó, potser és perquè estem acostumats a que apareguin periòdicament i a que ens sorprenguin sempre amb imatges molt cuidades i suggerents, la novetat és que no hi ha novetats: mantenen l'estil i el llistó alt.
Em falta aquest:
 Em falten aquests:I aquests no els he vist encara:
I Santos Ochoa està esdevenint quasi un clàssic:


6 comentaris:

 1. Roser a nosaltres ens falta d'Asteroide el nen amb el vaixell i el nen amb la matrícula de cotxe. Si els tinguesis repetits i ens guardesis un de cada ens faríes molt contents.... Montse

  ResponElimina
 2. Hola Roser,ja t'ens guardat el qu'et falta, a mi amb falta el nen amb la matricula de cotxe.
  Miracle.

  ResponElimina
 3. ¡ Qué maravillas!
  Los de Asteroide, mal que bien, van apareciendo de vez en cuando, pero los de Impedimenta, últimamente, solo con los libros . Cuando consigo unos cuantos, ya me faltan ...Ni se sabe.
  Bonita entrada ,que estoy disfrutando.
  Bcssssssss

  ResponElimina
  Respostes
  1. Los de impedimenta no tienen medida, salen muchos de golpe, luego hay sequía. Los hay que los ves en montones,otros sólo en los blogs. Forma parte de la emoción de coleccionar. Yo compro libros de impedimenta y nunca hay dentro del libro o con él. Pocas veces encuentro el mp en la misma librería onde compor el libro.

   Elimina
 4. Por eso precisamente, es por lo que (creo) son las editoriales preferidas de los coleccionistas.

  Besos.

  ResponElimina
 5. Ohh que bonic els de Santos Ochoa i la lectura ;)
  Gràcies per compartir

  ResponElimina