dimecres, 6 de juny del 2018

L'ou com balla 2018 lll i Fira Modernista


Com cada any per aquestes dates, a la Dreta de l'Eixample, es celebra la fira modernista. 
Hi ha parades de centres culturals, entitats del barri i botigues. També hi ha una exposició de cotxes, entreteniments per a la canalla, concerts, balls i bars.


Després vaig anar a veure l'últim ou de la temporada. El de l'esglèsia de la Concepció. Que hi hagi una esglèsia com aquesta en mig de l'eixample sobta. Quan ja saps la història ho entens una mica més.

Es troba a la cruïlla dels carrers d'Aragó i de Roger de Llúria, al barri de la Dreta de l'Eixample de Barcelona. Arquitectònicament l'església és fruit del trasllat i reconstrucció de l'església i del claustre de l'antic monestir de Jonqueres i el campanar procedeix de l'església de Sant Miquel. El 20 de febrer de 2009 el Papa Benet XVI va concedir el títol de basílica menor al temple de la Puríssima Concepció, que es convertia en la vuitena de les nou basíliques que hi ha a la ciutat de Barcelona.


Hem de pensar però que el modernisme és omnipresent a tot l'eixample. només hem de mirar:I els punts:
3 comentaris:

 1. Me gusta el reportaje, los marcapáginas y...la foto del tranvía, aunque no sé yo si con éste en concreto se podrán hacer largos trayectos, ja, ja.
  Muy bonita.
  Luisa

  ResponElimina
 2. Representa el tranvia de los "quince", hablé de él en una entrada no hace mucho. Unía el centro de Barcelona con Horta y pasaba por la parte más nueva de Barcelona: el Ensanche.

  ResponElimina
 3. Sí, sí ...Yo me refiero precisamente y solo a la representación.
  Parece que has disfrutado...Y con buen tiempo.
  Bcsssssssssssss

  ResponElimina