dijous, 28 de juny del 2018

Faraó. Rei d'Egipte


Al Caixafòrum, del 8 de juny al 16 de setembre

Rere les imatges i els objectes de l'antic Egipte que han arribat fins als nostres dies s'amaga la realitat d'un imperi que ha fascinat l'home al llarg de la història. "Faraó. Rei d'Egipte" presenta aquests objectes per explicar la vida en aquells temps i presta una atenció especial a diferents aspectes del monarca egipci, com ara el caràcter diví dels faraons, la simbologia de les vestimentes i les joies, la religiositat, els rituals, l'organització administrativa del país, les guerres expansives i de protecció i, per descomptat, la vida de palau.

Més de cent cinquanta peces de la col·lecció del British Museum formen part d'aquesta exposició, entre les quals destaquen diferents treballs d'orfebreria, estàtues monumentals i preciosos relleus de temples que acosten el visitant a la vida reial i de poder de l'antic Egipte. (del web del Caixafòrum)

2 comentaris:

 1. Por más que veas de esta cultura, siempre hay algo por descubrir.
  Preciosos los marcapáginas.
  Bcssssssssssss

  ResponElimina
 2. M'encanta tot el què fa referència a la cultura egipcia, després de la india (americans)és la que més m'agrada, ara bé també dic que no sé si mai aniré a veure-ho en directe, el país no m'atrau !
  En canvi he visitat un parell de vegades el museu egipci de Barcelona i m'encanta.
  Montse

  ResponElimina