dilluns, 20 de maig del 2019

AlcalDesA

                   


Avui descansarem de la fira literal, encara em queden algunes perles per mostrar-vos i com estem en campanya electoral posaré el meu granet de sorra. No pretenc convèncer ningú, simplement mostrar la meva opinió, una cosa sí: voteu! 

M'agrada l'Ada Colau, ja m'agradava quan era activista i en el paper d'alcaldesa de la ciutat també m'ha satisfet.
Els comuns ho han tingut molt difícil, dir que s'han trobat entrebancs pertot és quedar-se curt, l'oligarquia política de tots els colors no perdona però tot i això han pogut tirar endavant gran part del projecte, espero que puguin repetir legislatura.
He assistit a diversos actes dels que s'han fet a diferents barris de la ciutat. M'han agradat. No es parla dels altres grups polítics ni dels adversaris. És parla breument de programa complert i del que ha quedat per fer, del que ens hem trobat de rebot: atemptats, procés, presos polítics, violència gubernamental i judicial espanyola i el nucli principal de l'acte és la recollida de propostes i queixes dels veïns i veïnes presents,  tant si estan representant alguna entitat o en nom propi.



‘Filla del Guinardó ’ és una colaboración entre activistas de Barcelona en Comú y distintos músicos, producida por Caballo Grande y Sam Mosketón y con la voz de Nacho Vegas, Andrea Motis, Marinah, Miqui Puig y De La Carmela.


Una producción de Caderas Crew (CC)

La Flavita Banana també li ha dedicat un petit video.

L'escrit del "follonero", Jordi Évole.N'hi ha per sucar-hi pa:
Si Ada fuese la alcaldesa de una ciudad lejana, los medios de aquí irían a hacer reportajes para intentar explicar el fenómeno Colau. ­Pero aquí no. Aquí resulta molesta, incómoda, desconcertante. Les irrita. Que alguien como ella se haya infiltrado en el sistema, pero no de comparsa, sino para mandar, lo llevan fatal. Es heroico que en este país todavía haya fallos en Matrix.(Jordi Évole)

L'afirmació de l'Évole queda refrendada pel suport internacional de dues-centes personalitats que han donat signat la carta oberta als veïns i veïnes de Barcelona.



















1 comentari:

  1. Molt complert l'article, alguns dels punts no els havíem vist mai. No puc opinar sobre l'Ada i la seva feina ja que com sabeu som de Girona i com amb tot desde lluny les coses es veuen amb una altre prespectiva.
    Montse

    ResponElimina