dimecres, 8 de maig del 2019

Mamma Mia!





El neguit artístic d'una colla d'amics actors i cantants, ens ha portat a formar un grup de teatre. La il.lusió, l'esforç i l'experiència,són tres pilars fonamentals en el nostre projecte en comú. "BOHÈMIA teatre" neix amb el propòsit de fomentar les arts escèniques i fer arribar al públic diferents espectacles artístics. Us presentem la nostra primera producció, en nom d'aquest nou grup. Un ambiciós projecte, el musical MAMMA MIA, amb la nostra pròpia traducció i adaptació al català. Les dates de les funcions a Barcelona són les següents : 23 i 24 de març al CENTRE CULTURAL ELS CATALANISTES. 27 i 28 d'abril i 4 i 5 de maig a la SALA MONTSENY. Estarem molt contents de veure-us a les nostres representacions!!



Aquesta informació que us he presentat és d'una companyia de teatre de Barcelona: Bohèmia Teatre. El meu fill Lluís hi ha participat com a  tècnic de llums, aquesta notícia per a mí és important, però no us ho explico per això. Han tingut la genial idea de fer l'entrada en format punt de llibre:






2 comentaris:

  1. Com actor de teatre amateur durant 40 anys, amb satisfà molt aquesta iniciativa que esteu fent i us desitjo tota la satisfacció que hi podeu trobar amb el vostre espectacle.
    Endavant, doncs.
    De tot cor, Joan Ramon Gil.
    Felicitats Roser i companyia.

    ResponElimina