dissabte, 30 de setembre del 2017

Andy Warhol

Audio from the 1969 live album. Footage from The Velvet Underground's factory rehersal used as videoclip. The cameraman is Andy Warhol.

Quan es compleixen trenta anys de la seva mort, trobem més de 350 obres d'Andy Warhol exposades al Caixa Fòrum de Barcelona.
Warhol. L'art mecànic és l'exposició sobre aquest artista més gran que s'ha fet mai a l'estat espanyol.



Podem veure les obres més icòniques: les sopes Campbell, els retrats de Mao, de Marilyn i en tot tipus de suports: pintures, dibuixos, serigrafies, instal.lacions, llibres d'artista, pel.lícules, portades de discos, pósters, revistes, objectes i material fotogràfic. D'entre els prestadors que han contribuit destaquen el Museu Andy Warhol de Pittsburg (la ciutat on va néixer), el Moma, la Tate Gallery i el Museu Picasso de Málaga, el director artístic del qual és el comisari de l'exposició:José Lebrero.
Poca cosa puc dir d'aquest fascinant artista que no sapiguem ja. El que no sabia és que Dalí el va deixar plantat en una sessió de gravació. Potser que des de la seva decadència va veure clarament al seu davant algú que li podia fer ombra, en creativitat, extravagància i per suposat en una visió del món més moderna i acord amb els temps i els mercats.



Aquest cop no trobem el típic tríptic que Caixa Fòrum dedica a les seves exposicions,la informació i les fotografies estan en format diari.





Tampoc han fet de moment punts de llibre. Dues postals i molts d'altres objectes de merchandissing. No us la perdeu! Hi serà fins el 31 de desembre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada