divendres, 4 de maig de 2018

Tocant de peus a terra

Porto unes quantes entrades, algunes de vosaltres i un algun ho heu expressat fins i tot als comentaris, que visc en el parnàs dels punts de llibre. Tot gràcies a sant Jordi i a la Inma.He descobert els punts de Huygens i de la galeria Gothsland, que passen a ser, per a mi, una altra fita en l'edició de punts de venda de Barcelona, junt amb els del MNAC, Museu del Modernisme, Museo Picasso, Fundació Miró, Caixafòrum... que són les entitats més actives i prolífiques.


Però el món no s'atura i com ja anunciava el punt del Velocirepte de maig estem al mes de la Poesia.La poesia, en l'aspecte purament literari, és aquell gènere, la lírica, que ocupa poc espai d'una llibreria.
Definició molt pobre, ho sé.
La Poesia és molt més que això. Hi ha poesia sense lletra ni paraula.
Ambdues definicions ens haurien d'acompanyar sempre, la vida seria més vivible. I per recordar-nos quelcom tan simple,algunes de les nostres institucions esmercen esforços en aquesta època de l'any, plena primavera, tradicional temps de Jocs Florals.Tenim a les portes la setmana de la Poesia, el programa és molt, molt atractiu.
Haurem de buscar el punt o  els punts i la postal commemoratius.7 POESIA!, 7 dies, del 10 al 16 de maigCalidoscopi Cultural, enguany: propostes sobre literatura i territori. A Sant Andreu:

Qui hagi pensat que passat Sant Jordi torna la calma està un pèl equivocat perquè també tenim una cita amb Literal Barcelona 2018, fira d'idees i llibres radicals. A on? a l'Ateneu L'Harmonia, a la Fabra i Coats. Quan?de l'onze al tretze de maig.
I també la nit dels Museus, el Primavera Sound...Això és un no parar.


2 comentaris:

  1. Això és un no parar... ahir vam se a Barcelona a inaugurar una exposició de punts de llibre a Barcelona, concretament al Centre Cívic de Torrellobeta (Horta). Ja faré un article per què la veieu, no és massa gran però a nosaltres ens agrada.
    Montse

    ResponElimina
  2. Ostres!, si ho arribo a saber cap a allà que hi vaig. Ja donaràs els detalls. Parlem demà.

    ResponElimina