diumenge, 17 de juny del 2018

Cervera,vila del llibre


S'està creant una xarxa de Viles del Llibre i Cervera n'és una d'elles.
Ho vaig poder comprobar dissabte, camí del poble. Ens estàvem adormint al cotxe, que m'adormís jo, rai, però que s'adormís en Lluís, el meu marit, tenia molt perill i vam decidir fer una aturada  a Cervera.
La primers sorpresa va ser que justament aquest cap de setmana feien la fira del pa. La segona va ser trobar tants llibres a l'abast i tantes llibreries de vell.
El café es va transformar en una passejada de dues hores.




































La universitat, les fonts, les esglèsies, l'Ajuntament amb les seves originals ménsules, el carrer Major, el Call i Els Encants del Llibre:






















 Està en una antiga esglèsia, la de Sant Joan, que va pertànyer als Templers.

Al Museu em van donar aquests punts:


I vaig comprar aquests altres en una botiga de souvenirs i en una papereria.



Aquest últim és artesanal, pintat a mà sobre seda.




Dissabte va ser un dia complert. Al poble, a La Granadella feien un concert als antics dipòsits d'aigua. Actuaven Maria Hinojosa, soprano i Eduard Iniesta Guitarrista dins dels actes promoguts per a aquest estiu d'oleaterra. Va ser tot un luxe amb un repertori variadíssim: Cole Porter, The Doors, Mozart, Bach, Federico Garcia Lorca, Paco Ibañez, Els Beatles, Fado...






M'he perdut la trobada a Ca l'Arnaldo però no es pot tenir tot!







3 comentaris:

  1. Quina sort de tenir son....!!! vaja entrada ens has preparat. Nosaltres tb ens vam perdre la del Arnaldo, doncs vam anar a Mollet, no es pot estar a totarreu. Petons.

    ResponElimina
  2. ¡ Cuántas cosas! y qué café más aprovechado y siempre con " material" nuevo.
    Bcsssssssssss

    ResponElimina
  3. Havent-hi passat cents de vegades pel costat i amb la de "caravanes" que havíem fet quan encara no estava acabada la A7; mai havíem parat a Cervera. Em va sorprendre gratament.

    ResponElimina