divendres, 28 de setembre de 2018

1 d'octubre i més. Barcelona ciutat de Drets


Del 27 de setembre a l'1 d'octubre, a l'antiga presó model de Barcelona es faran un seguit d'actes per a reflexionar sobre els esdeveniments de l'any passat.


L’Ajuntament de Barcelona i les entitats de la campanya Demà pots ser tu volen obrir una reflexió sobre el significat, causes i conseqüències un any després de l’1 d’octubre de 2017, data que marca un abans i un després en la vida política i social de Catalunya i també de la seva capital, Barcelona. Passat aquest temps, l’autoorganització popular que es va viure en aquella jornada ofereix un valuós capital democràtic des d’on obrir una reflexió sobre aprenentatges, errors i reptes pendents. La reapropiació de l’espai públic, la democràcia directa, la re - pressió institucional o la necessitat d’un projecte de país inclusiu constitueixen l’essència d’un cicle que té per objectiu afavorir el debat crític entre la ciutadania. Aquesta reflexió la vehiculem a través dels conceptes Evocar / Rememorar / Denunciar / Recosir.

No seran els únics, tot Catalunya es prepara per aquests dies que no em oblidat, que no oblidarem i que tenim l'obligació de recordar i no perdonar mai.
Només a la ciutat de Barcelona hi ha un mapa interactiu amb les escoles, llocs, seus i entitats on es farà algun tipus de recordatori: 


Els mateixos gossos que van fruir l'1O atonyinant a civils pacífics pensen manifestar-se, dissabte, a la nostra ciutat amb l'excusa de demanar millores laborals. Quanta pudor de merda. Puajjjj. Cagun10. No tenen vergonya. Jo, que voleu que us digui , amb el feixisme no puc! Així mengin croquetes congelades tots els nadals de la seva trista vida!Dónde están las putas urnas?????   

1 comentari:

  1. A Girona també hi ha un munt d'activitats !!! tant pel dia 1 com el dia 7. Quina vergonya !!! i encara hi ha qui ho nega... No hi ha més cec qui qui no hi vol veure...
    En Girona también hay un montón de actividades programadas para el dia 1 y el dia 7.¡Qué verguenza! y aún hay quién lo niega... No hay más ciego que quién no lo quiere ver...
    Montse

    ResponElimina