dilluns, 17 d’abril del 2017

Publicacions de l'Ajuntament de Barcelona. Punts de llibre


Dedicar una entrada a les publicacions de l'Ajuntament és agosarat.
Per tant acotaré el terreny i només parlaré de punts i postals que edita el Servei de  Publicacions de la Direcció d'imatge i Servis editorials
Dic punts i postals perquè el nostre ajuntament sembla que tingui més tirada cap a les postals quen es refereix a la promoció de les seves publicacions que als punts de llibre.
Els punts estan més lligats a la promoció que fa conjuntament amb les biblioteques o amb el tarannà de cada un dels districtes i els seus serveis.
A aquestes conclusions arribo observant la meva petita col.lecció de punts de l' Ajuntament. No pretenc pontificar ni dir el que hi ha o no hi ha perque segur que hi ha molt més del que jo tinc.
Us presento la tria:





Aquest són punts dedicats a la promoció de la lectura




Aquests publiciten l'espai Sala Ciutat, la llibreria de l'Ajuntament. En aquesta botiga poden trobar les publicacions de l'Ajuntament més rellevants ( no totes, seria molt difícil centralitzar-ho tot en un lloc). El primer és d'una botiga-llibreria que el consistori va tenir al Palau de la Virreina, botiga que havia existit mes avall de les Rambles un temps enrrere.

Cal dir que a l'espai Sala Ciutat tenen una rerabotiga amb ofertes que val la pena ullar.



Més publicacions. La revista Metropolis. Ara Barcelona Metropolis , que va néixer abans de les olimpíades, a l'època de l' alcalde Pasqual Maragall. Una revista d'alta qualitat amb articles molt interessants. Encara s'edita i es pot trobar a la web de l'ajuntament en format pdf. A sota un acordió de punts de la revista La Municipal, una publicació més casolana que rebien els treballadors municipals. Aquests punts tenen uns dibuixos encantadors de la Montse Ginesta.







Aquests punts  promocionen llibres editats per l' ajuntament.



Aquests altres són dedicats a diferents esdeveniments lligats al món del llibre. Excepte el primer que anima a visitar l'edifici consistorial.



Aquests fan referència a d'altres activitats culturals




I ara veiem alguns dels reversos que trobem en aquests punts.

1 comentari: