dissabte, 4 de novembre del 2017

Setmana de l'Àlbum




"La Setmana de l'Àlbum, que celebrem del 6 al 12 de novembre de 2017, és una de les iniciatives més importants d'Àlbum Barcelona.



Consisteix en un centenar d'activitats a Barcelona ciutat i comarques al voltant del gènere, que tindran lloc, d'una manera descentralitzada, a llibreries, escoles i biblioteques. Les activitats consistiran en trobades amb autors, tallers, xerrades al voltant del gènere i activitats lúdiques, destinades tant a nens com a joves i adults.

Volem apropar el gènere tant a infants i pares com al sector educatiu, i aquest original festival literari i visual ens sembla la millor manera d'implicar-los, sobretot per la utilització d'espais descentralitzats i els diferents sectors implicats en el llibre infantil."

Aquesta "setmana" és un dels esdeveniments més importants d'àlbum BARCELONA.

Àlbum Barcelona és una iniciativa destinada a donar visibilitat i rellevància social a l’àlbum i·lustrat amb propostes que volem desenvolupar conjuntament amb llibreters, biblioteques i escoles. Perquè pensem que l'àlbum és imprescindible per construir una societat amb esperit lliure i literari.










Jo m'he fet amiga i el dia 9 de novembre podré recollir el cartell de la setmana, de Joan Negrescolor:




El dia 8, a la llibreria Pebre Negre, podré veure en directe a la Raquel Díaz Reguera, l' hi sóc fan entusiasta!
Ja us explicaré.
llibreria@pebrenegre.cat


Hi ha una edició del programa en paper, farcit d'activitats interessantíssimes!



5 comentaris:

  1. Mol i molt interessant.Com t'ho fas per estar sempre al dia ?

    ResponElimina
  2. Encara que estigui de baixa, he fet de mestra 35 anys, això dóna un pòssit. Vivint en una ciutat com Barcelona i en un país com Catalunya on, per molt crítics que siguem amb nosaltres mateixos, la cultura és un dels pilars de la nostra existència no pots viure d'esquena a la realitat.I ara amb les noves tecnologies tot és moooolt més fàcil.

    ResponElimina
  3. Quina sort viure a la capital, jo l'anyoro molt. Una abraçada.

    ResponElimina
  4. M'enganxa just en una setmana en que no pot estar més plena, però em vull escapar a algunes coses... a veure si ho quadro! Dilluns a Pebre Negre també fan una xerrada xula i la tinc al costat de casa!

    ResponElimina
  5. ui som quasi veïnes, jo visc a Sagrera

    ResponElimina