dijous, 7 de desembre del 2017

La Marató de TV3, 2017


Enguany la 26a  Marató de TV3 està dedicada a les malalties infeccioses.

Amb la que ens està caient, té molt mèrit que puguem mantenir  els bons costums i fer productes de tanta qualitat com són el disc, l'anunci de televisió de cada temporada i el llibre de la Marató. 
Aquest humil blog vol retre homenatge a tots els professionals i voluntaris que any rere any ajuden a la investigació, a la sanitat i a la salut de tota la ciutadania a tirar endavant, la recaptació de la Marató contribueix, amb el seu gra de sorra, en un tema on les autoritats públiques d'aquest país, sense ni gota de vergonya, cada cop retallen més recursos i ajudes.

L'anunci és boníssim, ens alerta sobre els perill de les malalties infeccioses. Estem acostumats a protegir-nos de grans perills i moltes vegades passem per alt altres, en els quals ni hi pensem,  que poden complicar molt la nostra salut. Ens narra un fragment de la biografia de Rainer Maria Rilke.

Un altre aportació qu m'encanta és el disc de la Marató que ja vam poder comprar diumenge 3 de desembre.




També hi ha el llibre, on deu escriptors i escriptores ens regalen deu relats.

I no poden faltar els punts de llibre, un de l'editorial Columna i l'altre de la xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya-





I aquest pont de desembre, segur que en moltes ciutats, pobles i poblets de Catalunya s'estan fent activitats per recollir diners per a la Marató. Enguany no serà menys que altres vegades, ja es va demostrar fa uns dies amb el Gran Recapte: quatre millions de quilos d'aliments en un sol cap de setmana!
No defallim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada