divendres, 1 de desembre del 2017

Recordatoris de Nadal: Mercat i Lluminetes

Demà  dissabte, 2 de desembre, es celebra el quart Mercat de Nadal del TR3SC


Mercat de Nadal: l’última gran cita de l’any amb els llibres

El festival conegut ja per molts lectors com el Sant Jordi d’hivern torna a obrir les seves portes durant un dia de converses i compres a l’Antiga Fàbrica Damm


Es podria dir que per tal que els llibres funcionin, només calen lectors, i que els lectors són a les biblioteques, comprant a les botigues i còmodament asseguts a casa, amb un llibre a la mà. És evident que sense això l’existència dels llibres no té cap sentit, però hi ha moltes més coses que envolten els llibres i la indústria editorial i que cal fer visible: hi ha els autors, les sensacions que provoca un llibre –i que ens ve de gust compartir– i també l’oportunitat d’ocupar un espai amb altra gent que gaudeix de la lectura per construir una comunitat que comparteix informació, entusiasme i que s’engresca.(del web de l'ajuntament)


Ja ho sabeu, des de les onze del matí fins a les nou del vespre, a l'antiga Fàbrica Damm.

I encara queden números lliures a les Lluminetes, per a què no us calgui buscar l'entrada, el tinc a mà esquerra del blog.
- si algú no pot entrar m'ho dieu pel correu, sisplau,  i jo ja us apuntaré i marcaré el número de vermell
- hi ha persones que han triat un número que ja estava agafat.
- encara queda un mes!, per a la data del sorteig ja ens sortirà el torró per les orelles, ja haurem fet les eleccions...però no us dormiu I per arrodonir  aquestes dues boniques postals d'animallibres.
 Una és del llibre "Els robots no tenen pressa", la il.lustració de l'Alberto Pieruz. L'altra de "L'interrogant gegant" i la il.lustració de Sebastià Serra.

D'edicions passades:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada