dimarts, 12 de desembre del 2017

Sendak






Ahir va obrir les portes una nova llibreria, la Sendak.
Amb el nom honoren a l' artista gràfic Maurice Sendak, autor entre molts altres llibres d' "Allà on viuen els monstres". Aquest llibre va ser una fita  a la història dels llibres infantils.

En primer lloc felicitar als llibreters per a la ubicació. Sempre he pensat que la zona que va des del Clot, passant per Sagrada Família i arribant quasi a la frontera dels Eixamples era un desert de llibreries "interessants"Hauriem de pujar fins a Gràcia o arribar a Fort Pienc per trobar establiments d'aquest tipus, només hi hauria les honroses excepcions de la Malpaso, la Caixa d'Eines i les comiqueres Cosmic.



 Amb aquesta carta es presenten la Núria i l'Aitor:

Carta oberta dels llibreters als lectors

Si ja de ben petits gaudíem de la lectura i les bones històries, ara que som llibreters estem encantats de treballar envoltats de paraules i imatges. Per a nosaltres, els llibres són una font de diversió, plaer i coneixement i volem que també ho siguin per a moltes persones més.
Així doncs, aquest és el pacte:
Us oferirem llibres, sí, però també varietat, qualitat i respecte. I, si ens deixeu, us acompanyarem en la creació d’un univers lector a mida de l’infant i el jove i, per què no, també del nen o nena que tots vam ser.
A canvi, només us demanem tres coses:Passió, confiança i la satisfacció de compartir amb nosaltres les vostres experiències lectores.
Núria i Aitor
P.S.: Ep! A la nostra llibreria també hi trobareu una selecció de jocs i joguines que estimulen la imaginació dels nens i nenes i la seva capacitat per inventar històries sorprenents.

Aquest és el seu logo:
Amb aquesta simpàtica cenefa de monstres ens anunciaven la pòxima obertura de l'establiment el dia 11 de desembre d'enguany:









M'encanta el logo i la frase "Allà on viuen els llibres"












És un espai net i ordenat, convida a mirar amb calma i tranquilitat. La Núria i l'Aitor m'han comentat que encara els falten joguines, llibres... comandes que no han arribat, ells ho saben però quan hi entres veus que hi ha molts detalls i no trobes a faltar res.  Et sents confortable i a gust.



I...tatxan!



Els seus primers quatre models de punts de llibre.
La persona encarregada del disseny del  logotip i identitat gràfica (web, punts de llibre, etc.) es diu Maria Orozco.



Que us vagi molt bé i que tingueu l'éxit que us mereixeu, vosaltres heu posat el millor de la vostra part,ara ens toca als lectors i a les lectores de correspondre-hi.


Horari:
De dilluns a dissabte de 10 a 13.30h i de 16.30 a 20h.
C/Còrsega, 461, Barcelona, 08037. info@llibreriasendak.cat

Telèfons: 938 587 696 i 689 377 281




4 comentaris:

  1. Es molt satisfactori veure que es segueixen obrint llibreries, que ofereixen un ambient i una varietat que ens transfereix aquesta il·lusió per la lectura.
    Molt maca.
    Una abraçada
    Rosa

    ResponElimina
  2. Totalmente de acuerdo con el comentario de Rosa.
    Los punts ya los había visto ayer en tus repes y son preciosos.
    Bcsssss
    Luisa

    ResponElimina
  3. aix no vaig poder passar, i visc ben a prop!!! en breu hi faré una visita ^^

    ResponElimina
  4. Gràcies, Roser, fa molt bona pinta.
    Els desitgem molta sort

    Núria Rodri

    ResponElimina