dissabte, 7 d’abril de 2018

Al loro!

Literapolis Bcn, desconec quants se n'han fet i si de tots hi ha duo:Escola Joso, n'he aconseguit quatre, no sé tampoc si n'hi ha més. Un dels models tindrà molt èxit.
Del Saló del Còmic mai havia vist punt de llibre editat per biblioteques de  Barcelona.


Del 10 al 9 de juny, els seguidors de manga i anime tenen una cita a Can Fabra:I, com és natural aquest dies van sortint novetats en punts de llibre. Dels que he obtingut darrerament aquest m'ha fet molta gràcia. Ara llibres evidencia una altra vegada el masclisme que ens envolta:

7 comentaris:

 1. Preciosos els d'Escolajoso... De Literapolis no n'haviem vis cap encara.
  M'encanta la dibuixant Paula Bonet !!!
  Montse

  ResponElimina
 2. Montse, el blanc de literapolis l'heu de tenir, corre des de setembre passat, el donaven a la setmana del llibre en català. Si no és així ja te'n guardo un, els altres ja els tens al sobre.

  ResponElimina
 3. com pot ser això! jajaja de literapolis només tinc el gris, els de la Joso no els he vist I VAIG A CLASSE ALLÀ! i el de biblioteques ni l'he vist i en trepitjo cada setmana, jajaja! resum: que tinc mala sort! :-)

  ResponElimina
 4. No és per posar-me medalles, penso que "lo meu" és un tic de l'ofici. Les mestres li diem mirada circular. No pots fixar-te només en un punt de l'aula perquè perdries el control, has de fixar-te en tot d'una forma global i interpretar allò que no es veu però hi és. No agafes la pràctica en dos dies, t'ho ben asseguro.
  Els de la Joso els he agafat avui a l'escola, he pensat en tu,hi vas els dissabtes oi? però queden tapats per les persones que estan demanant informació al taulell. tu deus entrar a l'escola i ni t'hi fixes en el taulell, ja estàs apuntada, matriculada, bon dia i bon vent. Has de posar el radar!

  ResponElimina
 5. M'encantan els de Escolajoso, com no, el meu preferit el de Frida.
  Ptns
  IRATI

  ResponElimina
 6. Si, si el blanc el tenim, però no volia ficar la pota per si era diferent. Moltes gràcies.

  ResponElimina
 7. Este blog es una fuente ...entre otras cosas de envidieja...¡ Qué días se avecinan para ver libros y marcapáginas!
  ¡ A disfrutar! que luego los veremos en el blog, ya que no podremos ir en persona personalmente, que diría Cataré.
  Bcssssssssss

  ResponElimina