dilluns, 16 d’abril del 2018

Món Llibre







Dissabte, primer dia de Món Llibre, va ploure. Per sort s'organitza al Macba i al CCCB que tenen espais interiors on es poden desenvolupar alguns dels tallers i espectacles.
















En el moment que estan fetes les fotos començava a caure una de bona. A alguna llibreria els havia entrat aigua de nit i encara netejaven!
Diumenge van tenir un millor dia. Va lluir el sol de valent. 






Pebre negre té un nou punt:




Aquesta aranyeta de Cerdanyola m'ha encantat:



I ara una porra. Veurem alguna d'aquestes imatges en un punt per Sant Jordi?








I per acabar el News, quelcom que no té res a veure amb els punts de llibre però que me llena de orgullo y honda satisfacción:













4 comentaris:

  1. Entrada super currada!!!!! Me encanta el chubasquero de letras!!! Genial entrada, Roser

    ResponElimina
  2. Gracias Inma. La verdad es que esto es un no parar. Yo tengo que ser muy selectiva, porque si no me rompo. Ayer por la mañana había el Barna-tresc ( una caminada popular mensual), ela bicicletada anual, la manifestación, la inauguración de la calle del Pepe, los actos finales del no callarem...Yo habría ido a todo -menos a la bicicletada, soy tan urbanita que no sé ni ir en bici-pero me quedé en casita cogiendo fuerzas.

    ResponElimina
  3. Fas unes entrades tant complertes que em fas enveja, ja, ja, ja.... Ja sé que Barcelona és molt gran, etc, etc, etc... però com es fan tantes activitats tot i el 155 ? Suposo que una cosa és l'Ajuntament i l'altra la Generalitat.
    Barcelona és viva !

    ResponElimina
  4. El 155 ens ho intentem passar pel forro dels dellonsis. Ja ho saps, que no ho posen fàcil però a les lleis de la física és difícil contradir-les i l'acció-reacció és una d'elles. El govern de l' Ajuntament de bcn va ser molt criticat per la seva postura, jo la recolzava totalment, les nostres institucions anul.lades, si el cap i casal estigués en la mateixa situació no sé pas com estariem avui!

    ResponElimina