divendres, 6 d’abril del 2018

Esdeveniments/ Eventos


Enguany Sant Jordi cau en dilluns, dia feiner. A Barcelona per evitar les aglomeracions i per donar un temps i un lloc a cada aspecte de la festa la celebració començarà el cap de setmana del 14 i 15 d'abril-amb el festival Món llibre- i seguirà el 19 -amb el pregó- i el 20 i 21 -amb els diàlegs i la nit del Drac- per cloure el dia 23.

Clica aquí per mirar el programa

Clica aquí per ullar el programa


Si això ens sembla poc haurem de sumar el Saló de Còmic, he fet una ullada ràpida Giardino, König, Paco Roca... i sí el cartell del 18 l'ha fet Jan, el creador de Superlópez.



També hem de pensar quina s'estaran empescant enguany els de betevé. Espero que no editin 73 punts de llibre com l'any passat. Que ja ens fem grans!

Ah! el 12,13,14,i 15 d'abril NO CALLAREM



Fira popular i concerts al voltant de la presó

Diumenge 15, la 'Setmana de la llibertat d'expressió' ocuparà els carrers Entença i Rosselló a l'altura de la Model per envoltar l'antiga presó amb una gran fira popular per la llibertat d'expressió que inclourà concerts, espectacles d'humor i teatre, una arrossada popular, poesia i una fira de moviments socials i llibres de pensament crític. La fira constarà de quatre escenaris en què a més de música s'hi programaran activitats d'altres disciplines i activitats per als més petits.



Tot això barrejat amb els continus actes de rebel.lió dels CDR, que és un no parar, m'han dit que a Berga hi ha un comité d'aquests que porten temps magatzemant pólvora i explosius, que van uniformats, alguns amb careta, que fan por i que a sobre la UNESCO els dona suport. Companys i companyes de la Catalunya vella, sabeu alguna cosa?

 I no tenim president ni presidenta, faran la tradicional xocolatada al jardí dels tarongers? que voleu que us digui no veig a la Soraya sucant melindros, portarà uns quants churritos a la butxaca per si de cas, que estos catalanes son muy raros. Amb una mica de sort s'ha d'examinar d'un màster i qui reparteix és el virrei Millo, espero que només reparteixi xocolata i no allò que els agrada tant de repartir que ja estem una mica fins allà. Perdoneu que no parli més clar però tinc por que em tanquin el blog per incitación al odio. 
El llibre que l'Oriol té a les mans li va regalar la Soraya l'any passat al Caixa Forum. Suposo  que Junqueres haurà tingut temps per llegir-lo allà on està.(compte! que hi ha regals enverinats)

I torna Felipe a Barcelona a repartir diplomes... que se traiga a la Leti i a su mamá por favor!

A l'aire comença a haver una flaire a primavera que emborratxa, moltes gràcies Cristina, Letizia i Angela per alegrar-nos la setmana cada una amb un estil propi i inconfusible, entre vosaltres, el bon temps, els lladrucs de Losantos...sembla que anem aixecant el cap.






2 comentaris:

  1. Ostres quina feian s'ha girat !!! fins i tot amb el 155 Catalunya es belluga més que mai.
    El punt i el dúo de Món llibre es preciós, bé ja ens hi tenen acostumats...
    Veig que també hi ha el saló del cómic... dons enguany no crec que hi anem ja que ja fa uns anys que en sortim molt decebuts i no per la qualitat que té si no per què no es troben punts o s'en troben molt pocs...
    Pel què fa a Sant Jordi després de moltíssims anys no vindrem a Barcelona, ens quedem a Girona, En Domènec té un compromís amb l'ANC i jo ja fa temps que no vinc i menys sola un día de bogería com aquell. Ens haurem de refiar dels amics per tenir punts de Sant Jordi sortits a Barcelona.
    La primavera arriba amb força a Catalunya, vingui del costat que vingui, apa dons ! fem que floreixi més que mai.
    Encara que als al·lèrgics al polen ens perjudiqui i als altres al·lergics els hi toqui els "co......ns"
    Montse

    ResponElimina
  2. El dúo de món llibre ja us el tinc guardat.I els que pilli de Barcelona, de la Diputació, del sala ciutat us els guardaré també.Ara si vols venir aquest dia i fer la passejada amb mí jo no em fico en mogollons tinc els meus truquillos...Bé si puc fer-la perquè dimarts tinc cita amb la doctora del Consorci, potser decideixen que puc tornar a treballar! Espero que no sigui així, si amb prou feines tiro de mí no em puc imaginar tirant de vin-i-cinc més.Espero tenir sort.

    ResponElimina